19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler, gazileri evlerinde ziyaret etti!

Gebze 20.09.2021 - 12:43, Güncelleme: 20.09.2021 - 12:43
 

Kaymakam Güler, gazileri evlerinde ziyaret etti!

Kaymakam Güler, gazileri evlerinde ziyaret etti!

Kaymakam Mustafa Güler, Gaziler günü münasebetiyle Gebze’de yaşayan gazileri evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde Kaymakam Güler’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi Darıca temsilcisi Hüseyin Çoban eşlik etti. İlk olarak Kıbrıs Gazisi Recep Töngel ve ailesiyle bir araya gelen Kaymakam Güler ve beraberindekiler ardından Tatlıkuyu Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Engin Bozkurt, malul Gazi Adem Cüce, Kıbrıs Gazisi Hasan Yavaş ve 91 yaşındaki Kore Gazisi Hasan Yelkovan ile ailelerini ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyaretlerde konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük bir fedakarlık gösteren şehitlerimiz ve gazilerimiz, bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin en kıymetli simgeleridir. Bu vesile ile şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allahtan rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi. 91 YAŞINDAKİ GAZİYE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VE BERATI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit aileleri ve gazilere gönderilen "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" da 91 yaşındaki Kore Gazisi Hasan Yelkovan’a takdim eden Kaymakam Güler “Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımız adına size tevcih edeceğimiz bu madalya ve berat, vefa borcumuzun ve minnettarlığımızın bir nişanesidir. Devlet Övünç Madalyasını ve Beratı, aziz Türk milletinin sizlere olan teşekkürü olarak kabul etmenizi rica ediyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kıymetli gazilerimize hayırlı bir ömür diliyorum" dedi. Gebze’de yaşayan gaziler ve aileleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Güler'e nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
Kaymakam Güler, gazileri evlerinde ziyaret etti!

Kaymakam Mustafa Güler, Gaziler günü münasebetiyle Gebze’de yaşayan gazileri evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde Kaymakam Güler’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi Darıca temsilcisi Hüseyin Çoban eşlik etti. İlk olarak Kıbrıs Gazisi Recep Töngel ve ailesiyle bir araya gelen Kaymakam Güler ve beraberindekiler ardından Tatlıkuyu Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Engin Bozkurt, malul Gazi Adem Cüce, Kıbrıs Gazisi Hasan Yavaş ve 91 yaşındaki Kore Gazisi Hasan Yelkovan ile ailelerini ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyaretlerde konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük bir fedakarlık gösteren şehitlerimiz ve gazilerimiz, bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin en kıymetli simgeleridir. Bu vesile ile şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allahtan rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

91 YAŞINDAKİ GAZİYE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VE BERATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit aileleri ve gazilere gönderilen "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" da 91 yaşındaki Kore Gazisi Hasan Yelkovan’a takdim eden Kaymakam Güler “Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımız adına size tevcih edeceğimiz bu madalya ve berat, vefa borcumuzun ve minnettarlığımızın bir nişanesidir. Devlet Övünç Madalyasını ve Beratı, aziz Türk milletinin sizlere olan teşekkürü olarak kabul etmenizi rica ediyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kıymetli gazilerimize hayırlı bir ömür diliyorum" dedi. Gebze’de yaşayan gaziler ve aileleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Güler'e nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.