Yıldırım’dan Dilovası Devlet Hastanesi’ne ziyaret

Dilovası 20.09.2021 - 15:48, Güncelleme: 20.09.2021 - 15:48
 

Yıldırım’dan Dilovası Devlet Hastanesi’ne ziyaret

Yıldırım’dan Dilovası Devlet Hastanesi’ne ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Pandemi servisinde yatmakta olan yeğeni Cengiz Yıldırım’ın durumu hakkında bilgi alan Başkan Yıldırım, Başhekim Op.Dr. Ömer Naci Yılmaz ve İdari ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan ile bir araya geldi. Hastane hakkında genel bir alan Yıldırım, Dilovası Devlet Hastanesi’nin normal statüsünün çok üzerinde bir performans sergilediğini belirterek hastane yönetimine tebriklerini iletti. SANAYİCİLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ Yıldırım’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Başhekim Op.Dr. Ömer Naci Yılmaz, hastane yönetimi adına yaptığı açıklamada, pandemi dönemde gerek bakanlık, gerek il ve ilçe sağlık müdürlükleriyle koordineli ve uyumlu bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. Dilovası’nda faaliyet gösteren Çolakoğlu Metalurji’ye gazetemiz aracılığı ile teşekkür ederek ayrı bir parantez açan Yılmaz, “Çolakoğlu, bu süreçte hastanemize 1 adet ambulans hizmetinin sağlanmasına katkı sundu. Tıbbi cihaz noktası konusunda desteklerini esirgemeyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Ticaret Odası Nail Çiler ve Çolakoğlu Metalurji A.Ş Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Mustafa Türker’e sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum.  Hastane yönetimi olarak; 5 tane organize sanayi bölgesinin bulunduğu Dilovası’nda sanayicilerimizden hastanemiz için destek bekliyoruz” dedi.  
Yıldırım’dan Dilovası Devlet Hastanesi’ne ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Pandemi servisinde yatmakta olan yeğeni Cengiz Yıldırım’ın durumu hakkında bilgi alan Başkan Yıldırım, Başhekim Op.Dr. Ömer Naci Yılmaz ve İdari ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan ile bir araya geldi. Hastane hakkında genel bir alan Yıldırım, Dilovası Devlet Hastanesi’nin normal statüsünün çok üzerinde bir performans sergilediğini belirterek hastane yönetimine tebriklerini iletti.

SANAYİCİLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Yıldırım’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Başhekim Op.Dr. Ömer Naci Yılmaz, hastane yönetimi adına yaptığı açıklamada, pandemi dönemde gerek bakanlık, gerek il ve ilçe sağlık müdürlükleriyle koordineli ve uyumlu bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. Dilovası’nda faaliyet gösteren Çolakoğlu Metalurji’ye gazetemiz aracılığı ile teşekkür ederek ayrı bir parantez açan Yılmaz, “Çolakoğlu, bu süreçte hastanemize 1 adet ambulans hizmetinin sağlanmasına katkı sundu. Tıbbi cihaz noktası konusunda desteklerini esirgemeyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Ticaret Odası Nail Çiler ve Çolakoğlu Metalurji A.Ş Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Mustafa Türker’e sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum.  Hastane yönetimi olarak; 5 tane organize sanayi bölgesinin bulunduğu Dilovası’nda sanayicilerimizden hastanemiz için destek bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.