19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Partili Yıldız’dan Afyonlu vekile tepki!

Siyaset 20.09.2021 - 16:35, Güncelleme: 20.09.2021 - 16:38
 

İYİ Partili Yıldız’dan Afyonlu vekile tepki!

İYİ Partili Yıldız’dan Afyonlu vekile tepki!

Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Afyonkarahisar Veysel Eroğlu, bu ziyaretlerde esnafın yüzde 90'ının halinden memnun olduğu açıklamasının ardından, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız tepki gösterdi. Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Afyonkarahisar Veysel Eroğlu, bu ziyaretlerde esnafın yüzde 90'ının halinden memnun olduğu söylediğini öne sürdü. Esnafın yüzde 90'ı memnun olduğunu açıklayan AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu’na Kocaeli’nden tepki geldi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Kocaelili siyasetçi İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız yaptığı açıklamada AK Partili vekil Eroğlu’na sitem ederek, “AK Parti’nin ekonomideki tozpembe tablosu ne sokakta ne vatandaşın cebinde ne de esnafta karşılık bulmuyor. Derinleşen ekonomik kriz esnafı iflasın eşiğine getirdi. Günü kurtarmakta zorlanan esnafımız yarına umutla bakamıyor. Gerçekler bunlar bilin istedim” ifadelerini kullandı.
İYİ Partili Yıldız’dan Afyonlu vekile tepki!

Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Afyonkarahisar Veysel Eroğlu, bu ziyaretlerde esnafın yüzde 90'ının halinden memnun olduğu açıklamasının ardından, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız tepki gösterdi.

Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Afyonkarahisar Veysel Eroğlu, bu ziyaretlerde esnafın yüzde 90'ının halinden memnun olduğu söylediğini öne sürdü. Esnafın yüzde 90'ı memnun olduğunu açıklayan AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu’na Kocaeli’nden tepki geldi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Kocaelili siyasetçi İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız yaptığı açıklamada AK Partili vekil Eroğlu’na sitem ederek, “AK Parti’nin ekonomideki tozpembe tablosu ne sokakta ne vatandaşın cebinde ne de esnafta karşılık bulmuyor. Derinleşen ekonomik kriz esnafı iflasın eşiğine getirdi. Günü kurtarmakta zorlanan esnafımız yarına umutla bakamıyor. Gerçekler bunlar bilin istedim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.