“Aşı ve PCR testlerinde daha şeffaf adımlar atılmalı!”

Siyaset 21.09.2021 - 16:03, Güncelleme: 21.09.2021 - 16:03
 

“Aşı ve PCR testlerinde daha şeffaf adımlar atılmalı!”

SAADET PARTİSİ GEBZE İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TÜREL;

Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, aşı ve PCR testlerinde daha şeffaf adımlar atılması gerektiğini söyledi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısını İlçe Başkanı Mustafa Türel’in öncülüğünde gerçekleştirdi. Partililerin tam kadro katıldığı yönetim kurulu toplantısında gündem aşı ve PCR testi zorunluluğu oldu. Haftalık olağan toplantısında konuşan Başkan Mustafa Türel, “Aşı konusunda Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı veriler dikkate alındığında 100 milyona dayanan aşılama olmasına rağmen vakalar ve ölümler artıyor. Hem çevremizde hem de sosyal medya hesaplarında kalp krizi vakalarının çoğaldığını görüyoruz. Ancak verilerde aşı olanların ve aşı olmayanların ayrıntılı olarak açıklanmadığını bariz net. Tüm bu şüphe duyulan ifadelerin üstüne PCR testi zorunluluğu hatta aşının zorunlu hale getirme baskılarını kabul etmemizin söz konusu olmayacağını ve bu konularda yetkililerin daha şeffaf adımlar atmasını beklediğimizi bilmelerini isterim. Öte yandan aşının mahiyetinin tam olarak ortaya konularak bu aşıların yapılmasının doğru karar olacağını da belirtmek isterim” dedi.
SAADET PARTİSİ GEBZE İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TÜREL;

Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, aşı ve PCR testlerinde daha şeffaf adımlar atılması gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısını İlçe Başkanı Mustafa Türel’in öncülüğünde gerçekleştirdi. Partililerin tam kadro katıldığı yönetim kurulu toplantısında gündem aşı ve PCR testi zorunluluğu oldu. Haftalık olağan toplantısında konuşan Başkan Mustafa Türel, “Aşı konusunda Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı veriler dikkate alındığında 100 milyona dayanan aşılama olmasına rağmen vakalar ve ölümler artıyor. Hem çevremizde hem de sosyal medya hesaplarında kalp krizi vakalarının çoğaldığını görüyoruz. Ancak verilerde aşı olanların ve aşı olmayanların ayrıntılı olarak açıklanmadığını bariz net. Tüm bu şüphe duyulan ifadelerin üstüne PCR testi zorunluluğu hatta aşının zorunlu hale getirme baskılarını kabul etmemizin söz konusu olmayacağını ve bu konularda yetkililerin daha şeffaf adımlar atmasını beklediğimizi bilmelerini isterim. Öte yandan aşının mahiyetinin tam olarak ortaya konularak bu aşıların yapılmasının doğru karar olacağını da belirtmek isterim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.