19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Vatandaş, iktidara itibar etmiyor!”

Siyaset 21.09.2021 - 17:06, Güncelleme: 21.09.2021 - 17:06
 

“Vatandaş, iktidara itibar etmiyor!”

İYİ PARTİLİ ŞANBAZ YILDIZ, HÜKÜMETE YÜKLENDİ;

Üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrenciler yüksek kira ve yurt ücretleri nedeniyle barınacak yer bulma sorunu yaşıyor. Bu duruma tepki göstermek adına ülke genelinde eylem yapan öğrencilere ilimizdeki öğrencilerde dahil olarak Cumhuriyet Parkı'nda oturma eylemi başlattı.  Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "İtibardan tasarruf etmeyen iktidara vatandaş artık itibar etmiyor" diyerek hükümete yüklendi. İl Başkanı Yıldız, "Türkiye, ekonomik krizin etkilerini her geçen gün daha derinden hissederken Sn. Erdoğan lüks yaşamından taviz vermiyor. Saray ve şürekâsında inanılmaz bir gerçeklikten kopuş yaşanıyor. İtibardan tasarruf etmeme anlayışı; şahsıma var, vatandaşa yok anlayışı asla kabul edilemez. Esnafından işçisine, emeklisinden gencine toplumun tüm kesiminde yaşanan ağır ekonomik krizi görmek yerine yok saymayı tercih eden hükümet ilk seçimde gerekli cevabı alacak. CUMHURİYETİ’MİZİN DAİMİ BEKÇİSİ GENÇLERİMİZ Bir tarafta halkın parasıyla New York'a kule diktiği için böbürlenen iktidar, diğer tarafta yüksek kiralardan, pahalılıktan, yer bulamayıp sokakta yatan gençlerimiz. Onların mağduriyetini ne zaman göreceksiniz? Varlığımız, geleceğimiz, Cumhuriyet’imizin daimi bekçisi olan gençlerimizin sorunlarına çözüm üretmek, eğitim, istihdam konularında önlerini açmak hükümetin önceliğidir. Uzun süre sonra tekrar yüz yüze eğitime kavuşan öğrencilerimizin birincil ihtiyacı olan barınma sorununu çözüme kavuşturmak ve eğitim hayatlarının aksamadan yürütülmesi için idarecilerimizi ivedilikle harekete geçmeye davet ediyorum." dedi.
İYİ PARTİLİ ŞANBAZ YILDIZ, HÜKÜMETE YÜKLENDİ;

Üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrenciler yüksek kira ve yurt ücretleri nedeniyle barınacak yer bulma sorunu yaşıyor. Bu duruma tepki göstermek adına ülke genelinde eylem yapan öğrencilere ilimizdeki öğrencilerde dahil olarak Cumhuriyet Parkı'nda oturma eylemi başlattı.  Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "İtibardan tasarruf etmeyen iktidara vatandaş artık itibar etmiyor" diyerek hükümete yüklendi. İl Başkanı Yıldız, "Türkiye, ekonomik krizin etkilerini her geçen gün daha derinden hissederken Sn. Erdoğan lüks yaşamından taviz vermiyor. Saray ve şürekâsında inanılmaz bir gerçeklikten kopuş yaşanıyor. İtibardan tasarruf etmeme anlayışı; şahsıma var, vatandaşa yok anlayışı asla kabul edilemez. Esnafından işçisine, emeklisinden gencine toplumun tüm kesiminde yaşanan ağır ekonomik krizi görmek yerine yok saymayı tercih eden hükümet ilk seçimde gerekli cevabı alacak.

CUMHURİYETİ’MİZİN DAİMİ BEKÇİSİ GENÇLERİMİZ

Bir tarafta halkın parasıyla New York'a kule diktiği için böbürlenen iktidar, diğer tarafta yüksek kiralardan, pahalılıktan, yer bulamayıp sokakta yatan gençlerimiz. Onların mağduriyetini ne zaman göreceksiniz? Varlığımız, geleceğimiz, Cumhuriyet’imizin daimi bekçisi olan gençlerimizin sorunlarına çözüm üretmek, eğitim, istihdam konularında önlerini açmak hükümetin önceliğidir. Uzun süre sonra tekrar yüz yüze eğitime kavuşan öğrencilerimizin birincil ihtiyacı olan barınma sorununu çözüme kavuşturmak ve eğitim hayatlarının aksamadan yürütülmesi için idarecilerimizi ivedilikle harekete geçmeye davet ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.