Mevlana MTAL’de sona doğru...!

Spor 22.09.2021 - 16:36, Güncelleme: 22.09.2021 - 16:43
 

Mevlana MTAL’de sona doğru...!

Mevlana MTAL’de sona doğru...!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mevlana Mahallesi’nde yapımı devam eden 24 derslik ve 4 Atölyesi bulunan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette Kaymakam Güler’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okulda gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgiler alan Kaymakam Güler; “Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı Eylül ayında Mustafapaşa Anadolu Lisesi binasında eğitim-öğretime açıldı. 9. Sınıfa kaydı yapılan 170 öğrencisi ile eğitim öğretim faaliyetleri bu okulumuzda devam ediyor. 20.000 m2 inşaat alanı, 4 atölye binası ve 24 dersliği bulunan okulumuzun bir an önce inşaatının bitirilerek eğitim-öğretime açılması hususunda yüklenici firmaya ricada bulunduk. Ekim ayının başında geçici kabulü yapılarak binanın donatım malzemeleri temin edilecek ve eğitim öğretim faaliyetlerine yeni ve modern binamızda 2021 yılı içerisinde öğrencilerimize Makine ve Tasarım Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Metal Teknolojisi ve Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanlarında eğitim öğretim vermeye başlayacaktır. “KALİTELİ EĞİTİM İÇİN ÇABALIYORUZ” “İlçemizin her köşesinde gerçekleştirilen yatırımların başında eğitim yatırımları gelmektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağın gerektirdiği donanımlara uygun şartlarda kaliteli eğitim görmeleri, eğitimde istenilen noktaya gelmesi ve ilçemizin eğitim açısından iyi bir ivme yakalaması için çaba harcıyoruz. Buradan mezun olan meslek lisesi öğrencilerinin mezun olduğunda hızla iş hayatına entegre olmaları sağlanacak olup, amacımız öğrencilerin istihdamını ilçemiz ve çevremizdeki sanayi firmalarında sağlamak, üretime katkı sağlayacak kabiliyet ve karakterde yetiştirmek ve onların girişimci olmalarını sağlamaktır” dedi.
Mevlana MTAL’de sona doğru...!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mevlana Mahallesi’nde yapımı devam eden 24 derslik ve 4 Atölyesi bulunan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette Kaymakam Güler’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okulda gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgiler alan Kaymakam Güler; “Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı Eylül ayında Mustafapaşa Anadolu Lisesi binasında eğitim-öğretime açıldı. 9. Sınıfa kaydı yapılan 170 öğrencisi ile eğitim öğretim faaliyetleri bu okulumuzda devam ediyor. 20.000 m2 inşaat alanı, 4 atölye binası ve 24 dersliği bulunan okulumuzun bir an önce inşaatının bitirilerek eğitim-öğretime açılması hususunda yüklenici firmaya ricada bulunduk. Ekim ayının başında geçici kabulü yapılarak binanın donatım malzemeleri temin edilecek ve eğitim öğretim faaliyetlerine yeni ve modern binamızda 2021 yılı içerisinde öğrencilerimize Makine ve Tasarım Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Metal Teknolojisi ve Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanlarında eğitim öğretim vermeye başlayacaktır.

“KALİTELİ EĞİTİM İÇİN ÇABALIYORUZ”

“İlçemizin her köşesinde gerçekleştirilen yatırımların başında eğitim yatırımları gelmektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağın gerektirdiği donanımlara uygun şartlarda kaliteli eğitim görmeleri, eğitimde istenilen noktaya gelmesi ve ilçemizin eğitim açısından iyi bir ivme yakalaması için çaba harcıyoruz. Buradan mezun olan meslek lisesi öğrencilerinin mezun olduğunda hızla iş hayatına entegre olmaları sağlanacak olup, amacımız öğrencilerin istihdamını ilçemiz ve çevremizdeki sanayi firmalarında sağlamak, üretime katkı sağlayacak kabiliyet ve karakterde yetiştirmek ve onların girişimci olmalarını sağlamaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.