“Milletin derdi evine ekmek götürmek!”

Siyaset 23.09.2021 - 09:30, Güncelleme: 23.09.2021 - 09:30
 

“Milletin derdi evine ekmek götürmek!”

“Milletin derdi evine ekmek götürmek!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ülke gündemine ilişkin konuşarak iktidara seslendi. Soyluçiçek, “Ülkenin gündemini boş işlerle değiştirme çabanız boşadır. Milletimiz derdi evine götürecek ekmek çocuğuna gelecek” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yaptığı açıklamada: “Eylül ayı ailelerimiz için dert ayıdır. Okulların açılmasıyla beraber kıyafet, kırtasiye harcamaları ailelerin belini büker. Evlatları üniversite kazananların yurt sorunu, kira derdi artar. Bir de üstüne mutfaklardaki yangının harareti biner, geçim derdi dayanılmaz olur. Bu yıl fahiş kira artışları milletimizi bezdirmiş.  Şikâyet telefonları yağıyor. Pandemiyi borçla aşmak için verilen krediler, konut piyasasında büyük bir balona neden oldu. Bu da kiralara yansıyor. Avrupa'da konut fiyatları en hızlı artan ülke Türkiye oldu.  Özel yurt kiralarındaki artışlar ev kiralarını da solluyor. Peki, bu kiralarla millet çocuğunu nasıl okutacak? Faturayı mutfaktaki tencereye yüklediler. “Üretim değil, rant” dediler. Ülkenin gündemini boş işlerle değiştirme çabanız boşadır. Milletimiz derdi evine götürecek ekmek, çocuğuna gelecek” dedi.
“Milletin derdi evine ekmek götürmek!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ülke gündemine ilişkin konuşarak iktidara seslendi. Soyluçiçek, “Ülkenin gündemini boş işlerle değiştirme çabanız boşadır. Milletimiz derdi evine götürecek ekmek çocuğuna gelecek” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yaptığı açıklamada: “Eylül ayı ailelerimiz için dert ayıdır. Okulların açılmasıyla beraber kıyafet, kırtasiye harcamaları ailelerin belini büker. Evlatları üniversite kazananların yurt sorunu, kira derdi artar. Bir de üstüne mutfaklardaki yangının harareti biner, geçim derdi dayanılmaz olur. Bu yıl fahiş kira artışları milletimizi bezdirmiş.  Şikâyet telefonları yağıyor. Pandemiyi borçla aşmak için verilen krediler, konut piyasasında büyük bir balona neden oldu. Bu da kiralara yansıyor. Avrupa'da konut fiyatları en hızlı artan ülke Türkiye oldu.  Özel yurt kiralarındaki artışlar ev kiralarını da solluyor. Peki, bu kiralarla millet çocuğunu nasıl okutacak? Faturayı mutfaktaki tencereye yüklediler. “Üretim değil, rant” dediler. Ülkenin gündemini boş işlerle değiştirme çabanız boşadır. Milletimiz derdi evine götürecek ekmek, çocuğuna gelecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.