AK Partili yönetici yoğun bakımda

Siyaset 23.09.2021 - 09:32, Güncelleme: 23.09.2021 - 09:32
 

AK Partili yönetici yoğun bakımda

AK Partili yönetici yoğun bakımda

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılarından Ahmet Sönmez'in geçtiğimiz günlerde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Evde bir süre karantinada kalan Sönmez’deki belirtiler ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, Sönmez’in yoğun bakıma kaldırıldığını ve tedavisinin sürdüğünü paylaştı. HASTANEDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR AK Parti Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez'in geçtiğimiz günlerde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Evde karantinaya giren Sönmez’in belirtileri ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık olarak 10 gündür hastanede tedavi gören Sönmez’in yoğun bakıma alındığı öğrenildi. ÜZDÜĞÜ GİBİ SEVİNDİRECEK Ahmet Sönmez’in durumuyla ilgili paylaşım yapan  Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş şunları söyledi: “Yoğun bakımda tedavisi sürmekte olan kıymetli abim, dava arkadaşım Ahmet Sönmez’e Rabbimden acil şifalar diliyor bütün dostlardan dua bekliyorum. Hastalanman bizleri ne kadar üzdüyse, iyileşmen de öylece sevindirecek; Rabbim sana ve bütün hastalara şifa versin Ahmet Hocam...”
AK Partili yönetici yoğun bakımda

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılarından Ahmet Sönmez'in geçtiğimiz günlerde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Evde bir süre karantinada kalan Sönmez’deki belirtiler ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, Sönmez’in yoğun bakıma kaldırıldığını ve tedavisinin sürdüğünü paylaştı.

HASTANEDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR

AK Parti Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez'in geçtiğimiz günlerde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Evde karantinaya giren Sönmez’in belirtileri ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık olarak 10 gündür hastanede tedavi gören Sönmez’in yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

ÜZDÜĞÜ GİBİ SEVİNDİRECEK

Ahmet Sönmez’in durumuyla ilgili paylaşım yapan  Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş şunları söyledi: “Yoğun bakımda tedavisi sürmekte olan kıymetli abim, dava arkadaşım Ahmet Sönmez’e Rabbimden acil şifalar diliyor bütün dostlardan dua bekliyorum. Hastalanman bizleri ne kadar üzdüyse, iyileşmen de öylece sevindirecek; Rabbim sana ve bütün hastalara şifa versin Ahmet Hocam...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.