Darıca’da 100 Bin TL’ye satılık konut

Darıca 24.09.2021 - 10:01, Güncelleme: 24.09.2021 - 10:01
 

Darıca’da 100 Bin TL’ye satılık konut

Darıca’da 100 metrekare konut İş Bankası tarafından 100 Bin TL’ye satışa çıkarıldı.

Türkiye’de bankaların satışa çıkardığı konutlara çok büyük bir ilgi gösteriliyor. Emlak piyasasından konut satın almanın yüksek fiyatlarla neredeyse imkansız bir hale geldiği bugünlerde insanlar konut satın alabilmek için bankaların konut satış ilanlarını didik didik ediyorlar. İş Bankası da uygun fiyatlarla konut satışı yapıyor. Müşterilere kullandırılan kredilerde güvence olarak zaman zaman konut ipoteği alan İş Bankası bu kredilerin geri ödenmemesi durumunda bu ipotekli konutların mülkiyetini alarak kredi hesabını kapatıyor. Meydana gelen zarar da konut satışlarından elde edilen nakitlerle sağlanıyor. Bundan dolayı da erken vakitte konutların satılabilmesi için fiyatlar oldukça makul tutuluyor. İŞ BANKASI KONUT SATIŞ İLANLARI İş Bankası tarafından satışa çıkarılan konutlar için bankanın gayrimenkul sitesi üzerinden ilanlar yayınlanıyor. Bu konut satış ilanları ile hangi şehirde, hangi konutların, kaç TL’den satışa çıkarıldığı duyuruluyor. İş Bankası’nın aktif konut satış ilanlarına göre Darıca’da 100 metrekare konut 100 Bin TL’ye satışa çıkarıldı İŞ BANKASI'NDAN KONUT NASIL SATIN ALINIR? İş Bankası’ndan konut satın almak isteyenler tekliflerini verebilmek için İş Bankası’na başvuru yapmak zorundalar. Bu başvuru sırasında yayınlanan konut satış ilanındaki başlangıç bedelinin yüzde 5’i teminat olarak yatırılır. Ardından müşteriler şartname ve taahhütname imzalarlar. Banka tarafından bu müşterilere sisteme girebilmeleri için şifre verilir. Bu şifre ile sisteme girenler konut satın almak için tekliflerini verirler. Bu tekliflere göre de konut satışları gerçekleşiyor. En yüksek teklif sahibi konutu satın almaya hak kazanıyor.  
Darıca’da 100 metrekare konut İş Bankası tarafından 100 Bin TL’ye satışa çıkarıldı.

Türkiye’de bankaların satışa çıkardığı konutlara çok büyük bir ilgi gösteriliyor. Emlak piyasasından konut satın almanın yüksek fiyatlarla neredeyse imkansız bir hale geldiği bugünlerde insanlar konut satın alabilmek için bankaların konut satış ilanlarını didik didik ediyorlar. İş Bankası da uygun fiyatlarla konut satışı yapıyor. Müşterilere kullandırılan kredilerde güvence olarak zaman zaman konut ipoteği alan İş Bankası bu kredilerin geri ödenmemesi durumunda bu ipotekli konutların mülkiyetini alarak kredi hesabını kapatıyor. Meydana gelen zarar da konut satışlarından elde edilen nakitlerle sağlanıyor. Bundan dolayı da erken vakitte konutların satılabilmesi için fiyatlar oldukça makul tutuluyor.

İŞ BANKASI KONUT SATIŞ İLANLARI

İş Bankası tarafından satışa çıkarılan konutlar için bankanın gayrimenkul sitesi üzerinden ilanlar yayınlanıyor. Bu konut satış ilanları ile hangi şehirde, hangi konutların, kaç TL’den satışa çıkarıldığı duyuruluyor. İş Bankası’nın aktif konut satış ilanlarına göre Darıca’da 100 metrekare konut 100 Bin TL’ye satışa çıkarıldı

İŞ BANKASI'NDAN KONUT NASIL SATIN ALINIR?

İş Bankası’ndan konut satın almak isteyenler tekliflerini verebilmek için İş Bankası’na başvuru yapmak zorundalar. Bu başvuru sırasında yayınlanan konut satış ilanındaki başlangıç bedelinin yüzde 5’i teminat olarak yatırılır. Ardından müşteriler şartname ve taahhütname imzalarlar. Banka tarafından bu müşterilere sisteme girebilmeleri için şifre verilir. Bu şifre ile sisteme girenler konut satın almak için tekliflerini verirler. Bu tekliflere göre de konut satışları gerçekleşiyor. En yüksek teklif sahibi konutu satın almaya hak kazanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.