DEVA Çayırova, Yeniden Refah Partisini ağırladı

Siyaset 24.09.2021 - 12:26, Güncelleme: 24.09.2021 - 12:26
 

DEVA Çayırova, Yeniden Refah Partisini ağırladı

DEVA Çayırova, Yeniden Refah Partisini ağırladı

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarete Deva Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Osman Kılcan ve Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız’da katıldı. Ziyarette Deva Partisi Çayırova Teşkilatına misafirperverlikleri sebebiyle teşekkürlerini ileten. Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz;  “İnşallah önümüzdeki süreçte Çayırova ve ülkemizin problemlerini istişare etmek ve çözüm yolarını konuşmak için daha sık bir araya geleceğiz. Projelerimizi düşüncelerimizi birbirimize aktaracağız” dedi. SARAÇ, “SİYASETİN ÖTEKİLEŞTİRİCİ DİLİNİ BERTARAF EDECEĞİZ” Saraç ise Başkan Kaygusuz ve yöneticilerine iyi dilekleri ve nezaketi için teşekkürlerini ileterek, “Bu ziyaretler ile son yıllarda artarak devam eden siyasetin kutuplaştırıcı ötekileştirici dilini en azından ilçemizde bertaraf edeceğiz. Toplumumuz bir kısım siyasetçilerin özellikle kullandığı bu dili artık istemiyor. Ayrıca ilçemizin ve ülkemizin çok büyük problemleri var. Özellikle ekonomik kriz artarak devam ediyor. Kış aylarının yaklaşması, eğitim masrafları gibi insanımızın hayatını doğrudan etkileyen meseleler, alım gücünün erimesiyle çok ciddi problemleri de beraberin de getiriyor.  Milletimiz feraseti ve samimiyetiyle ilk seçimde iktidar partisine gereken cevabı verecektir” dedi.      
DEVA Çayırova, Yeniden Refah Partisini ağırladı

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarete Deva Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Osman Kılcan ve Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız’da katıldı. Ziyarette Deva Partisi Çayırova Teşkilatına misafirperverlikleri sebebiyle teşekkürlerini ileten. Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz;  “İnşallah önümüzdeki süreçte Çayırova ve ülkemizin problemlerini istişare etmek ve çözüm yolarını konuşmak için daha sık bir araya geleceğiz. Projelerimizi düşüncelerimizi birbirimize aktaracağız” dedi.

SARAÇ, “SİYASETİN ÖTEKİLEŞTİRİCİ DİLİNİ BERTARAF EDECEĞİZ”

Saraç ise Başkan Kaygusuz ve yöneticilerine iyi dilekleri ve nezaketi için teşekkürlerini ileterek, “Bu ziyaretler ile son yıllarda artarak devam eden siyasetin kutuplaştırıcı ötekileştirici dilini en azından ilçemizde bertaraf edeceğiz. Toplumumuz bir kısım siyasetçilerin özellikle kullandığı bu dili artık istemiyor. Ayrıca ilçemizin ve ülkemizin çok büyük problemleri var. Özellikle ekonomik kriz artarak devam ediyor. Kış aylarının yaklaşması, eğitim masrafları gibi insanımızın hayatını doğrudan etkileyen meseleler, alım gücünün erimesiyle çok ciddi problemleri de beraberin de getiriyor.  Milletimiz feraseti ve samimiyetiyle ilk seçimde iktidar partisine gereken cevabı verecektir” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.