“Darıca’yı sosyal demokrasinin kalesi yapmaya niyetliyiz!”

Siyaset 24.09.2021 - 17:41, Güncelleme: 24.09.2021 - 17:41
 

“Darıca’yı sosyal demokrasinin kalesi yapmaya niyetliyiz!”

MUHALEFET NİYET ETTİ, SIRA ÇALIŞMALARDA

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında Darıca’yı sosyal demokrasinin kalesi yapmaya niyetli olduklarını söyledi. Sahaya inmekte geç kalan CHP Darıca, çalışmalara da kısa sürede başlamayı planlıyor. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Saha çalışmalarına geç kalan CHP Darıca İlçe Yönetimi, diğer partilere yetişmek için fazla efor sarf edecek. Seçimden önce Darıca’da çalınmadık kapı kalmaması gerekirken ve diğer tüm partiler seçim startı verip, ilçe başkanları kapı kapı gezerken CHP yönetimi cenaze ve düğün dışında pek de vatandaşa dokunmuyor. SADECE NİYET ETMEK YETMEZ Önceki gün ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca’yı sosyal demokrasinin kalesi yapmaya niyetli olduklarını söyledi. Darıca için sadece niyet etmenin yeterli olmayacağı 2023 seçimlerinde eğer harekete geçilip, sahaya inilmezse, AK Parti iktidarı çok da zor görünmüyor.
MUHALEFET NİYET ETTİ, SIRA ÇALIŞMALARDA

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında Darıca’yı sosyal demokrasinin kalesi yapmaya niyetli olduklarını söyledi. Sahaya inmekte geç kalan CHP Darıca, çalışmalara da kısa sürede başlamayı planlıyor.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Saha çalışmalarına geç kalan CHP Darıca İlçe Yönetimi, diğer partilere yetişmek için fazla efor sarf edecek. Seçimden önce Darıca’da çalınmadık kapı kalmaması gerekirken ve diğer tüm partiler seçim startı verip, ilçe başkanları kapı kapı gezerken CHP yönetimi cenaze ve düğün dışında pek de vatandaşa dokunmuyor.

SADECE NİYET ETMEK YETMEZ

Önceki gün ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca’yı sosyal demokrasinin kalesi yapmaya niyetli olduklarını söyledi. Darıca için sadece niyet etmenin yeterli olmayacağı 2023 seçimlerinde eğer harekete geçilip, sahaya inilmezse, AK Parti iktidarı çok da zor görünmüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.