19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi EAH, turnuvaya hazır!

Darıca 25.09.2021 - 11:59, Güncelleme: 25.09.2021 - 11:59
 

Farabi EAH, turnuvaya hazır!

Farabi EAH, turnuvaya hazır!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kocaeli Bölgesi’nde düzenlenecek olan kamu kurum ve kuruluşlarını kapsayan  “Basın Turnuvası”na hazır olduğunu gösterdi.  Kamu kurum ve kuruluşlarını kapsayan  “Basın Turnuvası” 27 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Turnuvanın ilk maçını gerçekleştirecek olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi turnuvaya hazır olduğunu gösterdi.  Sporun dostlukları ve kaynaşmayı en ön plana çıkaran faaliyetler olduğunu belirten hastane yönetimi, "Tüm bu sosyal faaliyetlerin yanında olduklarını dile getirerek emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ettiklerini ilettiler."
Farabi EAH, turnuvaya hazır!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kocaeli Bölgesi’nde düzenlenecek olan kamu kurum ve kuruluşlarını kapsayan  “Basın Turnuvası”na hazır olduğunu gösterdi. 

Kamu kurum ve kuruluşlarını kapsayan  “Basın Turnuvası” 27 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Turnuvanın ilk maçını gerçekleştirecek olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi turnuvaya hazır olduğunu gösterdi.  Sporun dostlukları ve kaynaşmayı en ön plana çıkaran faaliyetler olduğunu belirten hastane yönetimi, "Tüm bu sosyal faaliyetlerin yanında olduklarını dile getirerek emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ettiklerini ilettiler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.