Futsal Antrenörlüğünün 2. Aşaması tamamlandı

Spor 27.09.2021 - 09:07, Güncelleme: 27.09.2021 - 09:07
 

Futsal Antrenörlüğünün 2. Aşaması tamamlandı

Futsal Antrenörlüğünün 2. Aşaması tamamlandı

20 aday antrenörün yer aldığı TFF Futsal Antrenör Eğitim Programı'nın 2. aşaması, 16-24 Eylül 2021 tarihleri arasında İzmir’de düzenlendi.Teorik dersleri 9-10-11 ve 13 Eylül tarihlerinde zoom üzerinden verilen programda, sınıf ortamında yapılan grup çalışmalarının yanı sıra Bornova Atatürk Spor Salonu'nda piyon takımlar eşliğinde saha çalışmaları gerçekleştirildi. TFF FGD'nin antrenör eğitim programlarındaki yenilenme çalışmalarına paralel olarak bu program da aday antrenör odaklı, gerçek temelli ve akıcı oyun içerisinde yürütüldü. SON AŞAMA EKİM AYI İÇERİSİNDE Mevcut TFF Futsal Antrenör Lisansı'nın, UEFA Futsal B Antrenör Lisansı'na dönüştürülebilmesi ve gelecekte UEFA Futsal B Antrenör Eğitim Programı'nın Türkiye'de açılabilmesi adına UEFA Antrenör Eğitimcisi Benny Meurs de gözlemci olarak İzmir'de bulundu. TFF adına eğitim programının koordinasyonu FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or tarafından yapılırken, Futsal A Milli Takım Direktörü Sercan Görgülü ve Futsal U 19 Milli Takım Teknik Direktörü Murat Kaya da antrenör eğitimcisi olarak eğitimde görev aldılar. TFF Futsal Antrenör Eğitim Programı’nın 3. ve son aşaması olan sınav değerlendirme aşaması ekim ayı içerisinde organize edilecek.
Futsal Antrenörlüğünün 2. Aşaması tamamlandı

20 aday antrenörün yer aldığı TFF Futsal Antrenör Eğitim Programı'nın 2. aşaması, 16-24 Eylül 2021 tarihleri arasında İzmir’de düzenlendi.Teorik dersleri 9-10-11 ve 13 Eylül tarihlerinde zoom üzerinden verilen programda, sınıf ortamında yapılan grup çalışmalarının yanı sıra Bornova Atatürk Spor Salonu'nda piyon takımlar eşliğinde saha çalışmaları gerçekleştirildi. TFF FGD'nin antrenör eğitim programlarındaki yenilenme çalışmalarına paralel olarak bu program da aday antrenör odaklı, gerçek temelli ve akıcı oyun içerisinde yürütüldü.

SON AŞAMA EKİM AYI İÇERİSİNDE

Mevcut TFF Futsal Antrenör Lisansı'nın, UEFA Futsal B Antrenör Lisansı'na dönüştürülebilmesi ve gelecekte UEFA Futsal B Antrenör Eğitim Programı'nın Türkiye'de açılabilmesi adına UEFA Antrenör Eğitimcisi Benny Meurs de gözlemci olarak İzmir'de bulundu. TFF adına eğitim programının koordinasyonu FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or tarafından yapılırken, Futsal A Milli Takım Direktörü Sercan Görgülü ve Futsal U 19 Milli Takım Teknik Direktörü Murat Kaya da antrenör eğitimcisi olarak eğitimde görev aldılar. TFF Futsal Antrenör Eğitim Programı’nın 3. ve son aşaması olan sınav değerlendirme aşaması ekim ayı içerisinde organize edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.