19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz müjdeyi verdi!

Gebze 27.09.2021 - 10:07, Güncelleme: 27.09.2021 - 10:07
 

Büyükgöz müjdeyi verdi!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eskihisar Sahili’nde yapılacak çevre düzenlenmesi ile Sultan Orhan Mahallesi’nde projelendirilen Gebze İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ihale süreçleri tamamlandığı müjdesini verdi.

Gebze’nin dev projelerinden İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Eskihisar Sahili’nde yapılacak çevre düzenlenmesi projelerinin ihale süreçleri tamamlandı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. Başkan Büyükgöz, “Sevgili Hemşehrilerim, 2 güzel müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Gebze’mizin gözbebeği Eskihisar Sahili’nde yapacağımız çevre düzenlenmesi ile Sultan Orhan Mahallesi’nde projelendirdiğimiz Gebze İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ihale süreçleri tamamlandı. Çalışmalar en kısa zamanda başlayacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA BAŞLAYACAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi meydan ve yeraltı otoparkı proje alanının, bölgenin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının düşünülerek hazırlandığını ifade etti. Proje alanı; KETEM, verem savaş, aile sağlığı birimi, tıbbi laboratuvarlar, aile danışmanlığı ve sosyal danışmanlık birimi, çocuk gelişimi, fizik tedavi ve spor aktivasyon odası gibi donatıların yer alacağı projenin ayrıca 450 araçlık katlı otoparkı da bünyesinde barındıracak. Başkan Büyükgöz projede çalışmaların en kısa sürede başlayacağını da açıkladı.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eskihisar Sahili’nde yapılacak çevre düzenlenmesi ile Sultan Orhan Mahallesi’nde projelendirilen Gebze İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ihale süreçleri tamamlandığı müjdesini verdi.

Gebze’nin dev projelerinden İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Eskihisar Sahili’nde yapılacak çevre düzenlenmesi projelerinin ihale süreçleri tamamlandı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. Başkan Büyükgöz, “Sevgili Hemşehrilerim, 2 güzel müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Gebze’mizin gözbebeği Eskihisar Sahili’nde yapacağımız çevre düzenlenmesi ile Sultan Orhan Mahallesi’nde projelendirdiğimiz Gebze İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ihale süreçleri tamamlandı. Çalışmalar en kısa zamanda başlayacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA BAŞLAYACAK

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi meydan ve yeraltı otoparkı proje alanının, bölgenin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının düşünülerek hazırlandığını ifade etti. Proje alanı; KETEM, verem savaş, aile sağlığı birimi, tıbbi laboratuvarlar, aile danışmanlığı ve sosyal danışmanlık birimi, çocuk gelişimi, fizik tedavi ve spor aktivasyon odası gibi donatıların yer alacağı projenin ayrıca 450 araçlık katlı otoparkı da bünyesinde barındıracak. Başkan Büyükgöz projede çalışmaların en kısa sürede başlayacağını da açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.