İYİ Kocaeli, erken seçim olasılığına karşı sahada!

Siyaset 27.09.2021 - 16:55, Güncelleme: 27.09.2021 - 16:55
 

İYİ Kocaeli, erken seçim olasılığına karşı sahada!

İYİ Kocaeli, erken seçim olasılığına karşı sahada!

Saha çalışmalarını hızlandıran İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, hafta sonu da İzmit, Körfez, Çayırova ve Dilovası’ndaydı. Dernek programlarına ve taziye ziyaretlerine katılan Yıldız, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir'i de son yolculuğuna uğurladı. Olası erken seçim hazırlıkları için yoğun bir çalışma sergileyen İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve ekibi hafta sonu da sahadaydı. Yıldız’ın ilk adresi Kocaeli Trabzonlular Derneği oldu. Kocaeli Trabzonlular Derneği 17. Genel Kurul toplantısına İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ile birlikte katılan Şanbaz Yıldız, dernek üyeleriyle sohbet etti. Daha sonra İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm’le birlikte Kocaeli Erzurumspor Taraftarlar Derneği açılışına katılan Şanbaz Yıldız hemşeri derneklerinin önemini vurguladı. AYDEMİR’İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI Pazar gününü Çayırova ve Dilovası’na ayıran Şanbaz Yıldız, bir süredir tedavi gördüğü hastanede annesi Naciye Uzunal’ı kaybeden İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve ailesine taziyelerini iletti. Çayırova’dan Dilovası’na geçen Şanbaz Yıldız geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir'in Orhangazi Camii'deki cenaze namazına katıldı. Yıldız, Aydemir’i son yolculuğuna uğurlayarak kederli ailesi, yakınlarının acılarını paylaştı.        
İYİ Kocaeli, erken seçim olasılığına karşı sahada!

Saha çalışmalarını hızlandıran İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, hafta sonu da İzmit, Körfez, Çayırova ve Dilovası’ndaydı. Dernek programlarına ve taziye ziyaretlerine katılan Yıldız, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir'i de son yolculuğuna uğurladı. Olası erken seçim hazırlıkları için yoğun bir çalışma sergileyen İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve ekibi hafta sonu da sahadaydı. Yıldız’ın ilk adresi Kocaeli Trabzonlular Derneği oldu. Kocaeli Trabzonlular Derneği 17. Genel Kurul toplantısına İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ile birlikte katılan Şanbaz Yıldız, dernek üyeleriyle sohbet etti. Daha sonra İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm’le birlikte Kocaeli Erzurumspor Taraftarlar Derneği açılışına katılan Şanbaz Yıldız hemşeri derneklerinin önemini vurguladı.

AYDEMİR’İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Pazar gününü Çayırova ve Dilovası’na ayıran Şanbaz Yıldız, bir süredir tedavi gördüğü hastanede annesi Naciye Uzunal’ı kaybeden İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve ailesine taziyelerini iletti. Çayırova’dan Dilovası’na geçen Şanbaz Yıldız geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir'in Orhangazi Camii'deki cenaze namazına katıldı. Yıldız, Aydemir’i son yolculuğuna uğurlayarak kederli ailesi, yakınlarının acılarını paylaştı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.