Darıca’da ‘Cumhur İttifakı’ birbirini bırakmıyor

Siyaset 28.09.2021 - 17:57, Güncelleme: 28.09.2021 - 17:57
 

Darıca’da ‘Cumhur İttifakı’ birbirini bırakmıyor

Darıca’da ‘Cumhur İttifakı’ birbirini bırakmıyor

MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a iade-i ziyarette bulundu. Geçtiğimiz aylarda MHP Darıca İlçe Başkanlığı’na getirilen Yücel Bektaş, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen protokole iade-i ziyarette bulunmaya başladı. MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve yönetimi iade-i ziyaretlerine ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Teşkilatımızı makamımızda ağırladık. İadeyi ziyarette bulunan MHP İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.
Darıca’da ‘Cumhur İttifakı’ birbirini bırakmıyor

MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a iade-i ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz aylarda MHP Darıca İlçe Başkanlığı’na getirilen Yücel Bektaş, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen protokole iade-i ziyarette bulunmaya başladı. MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve yönetimi iade-i ziyaretlerine ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Teşkilatımızı makamımızda ağırladık. İadeyi ziyarette bulunan MHP İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.