Büyük şölen start aldı

Spor 29.09.2021 - 12:22, Güncelleme: 29.09.2021 - 12:22
 

Büyük şölen start aldı

Büyük şölen start aldı

Bir futbol geleneği, gıpta bakılan bir şölen olan Basın Turnuvası’nda 29. Buluşma start aldı. Görkem Çiler adıyla start alan turnuvanın başlama vuruşunu Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yaptı. Açılış maçına Nail Çiler’in yanı sıra Darıca Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, KOTSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Gebze, Darıca ve Çayırova Belediyesi birim amirleri katıldı. BAŞHEKİM’DEN FUTBOL ŞOV 29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası, ilk hafta maçları ile start aldı. 24 Takımın 6 ayrı grupta vereceği futbol şölenine bu yıl Vole Halı Saha Tesisleri ev sahipliği yapıyor. İlk gün maçına ilgi yoğun olurken, turnuva Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’in futbol şovu ile start aldı. Başlama vuruşunu gerçekleştiren GTO Başkanı Nail Çiler, “30 yıl kolay değil, bir ömrün yarısı. Bir organizasyonun istikrarı, uzun yıllardır devam etmesi kalitesine bağlıdır. Bölgemize bu kaliteyi ve istikrarı getiren arkadaşlarımızı kutluyorum. Futbolun dostlukların ve kaşnaşmanın gelişmesine katkı sunan yanlarından yararlanmak gerekli. Bu organizasyonunda bundan öncekilerde olduğu gibi bu yılda  yeni dostlukların kurulmasına vesile olmasını diliyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlar bizim takımlarımız, tüm oyuncular bizim oyuncularımız, hepsine başarılar diliyorum” dedi. BAŞARI İKİNCİ SIRADA OLMALI Açılış organizasyonu katılan Prof. Dr. Mustafa Güneş, gençliğinde iyi bir futbolcu olduğunu ifade ederek, halı sahada kısa bir futbol şov yaptı. Güneş, “bu tür organizasyonlar da başarı ikinci sırada olmalı, önceliğimiz dostluk ve sportmenlik. Pandemi sürecinde yoğun bir tempoda çalışan ve gecesi-gündüzüne karışan sağlık çalışanlarımız içinde bu etkinlik bir moral olacaktır. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, sakatlıkların olmadığı, keyifli bir organizasyon diliyorum” dedi. Açılış maçında sahaya çıkacak olan Darıca Belediyesi takımının formasını da giyen Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk’de tüm takımlara başarı dileğinde bularak, her maçta ve turnuva sonunda dostluğun kazanması temennisinde bulundu.
Büyük şölen start aldı

Bir futbol geleneği, gıpta bakılan bir şölen olan Basın Turnuvası’nda 29. Buluşma start aldı. Görkem Çiler adıyla start alan turnuvanın başlama vuruşunu Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yaptı.

Açılış maçına Nail Çiler’in yanı sıra Darıca Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, KOTSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Gebze, Darıca ve Çayırova Belediyesi birim amirleri katıldı.

BAŞHEKİM’DEN FUTBOL ŞOV

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası, ilk hafta maçları ile start aldı. 24 Takımın 6 ayrı grupta vereceği futbol şölenine bu yıl Vole Halı Saha Tesisleri ev sahipliği yapıyor. İlk gün maçına ilgi yoğun olurken, turnuva Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’in futbol şovu ile start aldı. Başlama vuruşunu gerçekleştiren GTO Başkanı Nail Çiler, “30 yıl kolay değil, bir ömrün yarısı. Bir organizasyonun istikrarı, uzun yıllardır devam etmesi kalitesine bağlıdır. Bölgemize bu kaliteyi ve istikrarı getiren arkadaşlarımızı kutluyorum. Futbolun dostlukların ve kaşnaşmanın gelişmesine katkı sunan yanlarından yararlanmak gerekli. Bu organizasyonunda bundan öncekilerde olduğu gibi bu yılda  yeni dostlukların kurulmasına vesile olmasını diliyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlar bizim takımlarımız, tüm oyuncular bizim oyuncularımız, hepsine başarılar diliyorum” dedi.

BAŞARI İKİNCİ SIRADA OLMALI

Açılış organizasyonu katılan Prof. Dr. Mustafa Güneş, gençliğinde iyi bir futbolcu olduğunu ifade ederek, halı sahada kısa bir futbol şov yaptı. Güneş, “bu tür organizasyonlar da başarı ikinci sırada olmalı, önceliğimiz dostluk ve sportmenlik. Pandemi sürecinde yoğun bir tempoda çalışan ve gecesi-gündüzüne karışan sağlık çalışanlarımız içinde bu etkinlik bir moral olacaktır. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, sakatlıkların olmadığı, keyifli bir organizasyon diliyorum” dedi. Açılış maçında sahaya çıkacak olan Darıca Belediyesi takımının formasını da giyen Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk’de tüm takımlara başarı dileğinde bularak, her maçta ve turnuva sonunda dostluğun kazanması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.