CHP Darıca kadın kolları sahaya indi

Siyaset 29.09.2021 - 16:25, Güncelleme: 29.09.2021 - 16:25
 

CHP Darıca kadın kolları sahaya indi

CHP Darıca kadın kolları sahaya indi

2023 genel, 2024 yerel seçimleri için CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve yönetimi, CHP’nin çıtasını daha yukarıya taşımak için sahaya indi. CHP Darıca İlçe Başkanı Hilmiye Selçuk ve yönetimi, sahaya indi. Gece geç saatlere kadar ev ziyaretleri gerçekleştirerek partiyi anlatan kadın kolları, CHP’ye üye olmak isteyenleri de üye yapıyor. ‘Darıca’da çalınmadık kapı kalmayacak’ düsturuyla hareket eden CHP Darıca İlçe Kadın Kolları, 2023’te gerçekleştirilecek genel seçimlerde partinin çıtasını yükseltmek, 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde de CHP’yi Darıca’da iktidar yapmak için çalışıyor. UMUTLARINI YİTİRMEYİN Gece geç saatlere kadar yapılan çalışmaların ardından açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, “Girilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmayacağız! Gece gündüz demeden iktidar olmak için çalışıyoruz. Umutlarınızı yitirmeyin güzel günler çok yakın, gelin sizde gelecek günlerin aydınlık olması için mücadeleye ortak olun” dedi.
CHP Darıca kadın kolları sahaya indi

2023 genel, 2024 yerel seçimleri için CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve yönetimi, CHP’nin çıtasını daha yukarıya taşımak için sahaya indi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Hilmiye Selçuk ve yönetimi, sahaya indi. Gece geç saatlere kadar ev ziyaretleri gerçekleştirerek partiyi anlatan kadın kolları, CHP’ye üye olmak isteyenleri de üye yapıyor. ‘Darıca’da çalınmadık kapı kalmayacak’ düsturuyla hareket eden CHP Darıca İlçe Kadın Kolları, 2023’te gerçekleştirilecek genel seçimlerde partinin çıtasını yükseltmek, 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde de CHP’yi Darıca’da iktidar yapmak için çalışıyor.

UMUTLARINI YİTİRMEYİN

Gece geç saatlere kadar yapılan çalışmaların ardından açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, “Girilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmayacağız! Gece gündüz demeden iktidar olmak için çalışıyoruz. Umutlarınızı yitirmeyin güzel günler çok yakın, gelin sizde gelecek günlerin aydınlık olması için mücadeleye ortak olun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.