MHP Çayırova’dan kişisel gelişim atağı

Siyaset 29.09.2021 - 17:24, Güncelleme: 29.09.2021 - 17:24
 

MHP Çayırova’dan kişisel gelişim atağı

MHP Çayırova’dan kişisel gelişim atağı

MHP Çayırova İlçe Başkanı yunus Emre Düzdaban önderliğinde, parti üyelerine ‘Etkili ve güzel konuşma’ semineri verildi. Çayırova’da partisini daha ilerilere taşımak için büyük bir yükü sırtlanan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile ‘Etkili ve Güzel Konuşma Sanatı’ konulu seminer düzenledi. Niğde Üniversitesi Emekli Edebiyat Öğretmeni Ahmet Naci Baykoca tarafından verilen seminerde, etkili ve güzel konuşmanın incelikleri anlatıldı. SOSYAL VE KİŞİSEL GELİŞİM AKTİVETELERİ DEVAM EDECEK Bu tarz sosyal ve kişisel gelişim aktivitelerinin devam edeceğini söyleyen MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak, belediye meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile Niğde Üniversitesi emekli edebiyat öğretmeni Ahmet Naci Baykoca Hocamızın eşliğinde Etkili ve Güzel Konuşma Sanatı Konulu seminerlerimize bugün itibari ile başlamış bulunmaktayız. Bizler ile paylaşmış olduğu engin bilgilerden dolayı hocamıza teşekkür ederiz” dedi.
MHP Çayırova’dan kişisel gelişim atağı

MHP Çayırova İlçe Başkanı yunus Emre Düzdaban önderliğinde, parti üyelerine ‘Etkili ve güzel konuşma’ semineri verildi. Çayırova’da partisini daha ilerilere taşımak için büyük bir yükü sırtlanan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile ‘Etkili ve Güzel Konuşma Sanatı’ konulu seminer düzenledi. Niğde Üniversitesi Emekli Edebiyat Öğretmeni Ahmet Naci Baykoca tarafından verilen seminerde, etkili ve güzel konuşmanın incelikleri anlatıldı.

SOSYAL VE KİŞİSEL GELİŞİM AKTİVETELERİ DEVAM EDECEK

Bu tarz sosyal ve kişisel gelişim aktivitelerinin devam edeceğini söyleyen MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak, belediye meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile Niğde Üniversitesi emekli edebiyat öğretmeni Ahmet Naci Baykoca Hocamızın eşliğinde Etkili ve Güzel Konuşma Sanatı Konulu seminerlerimize bugün itibari ile başlamış bulunmaktayız. Bizler ile paylaşmış olduğu engin bilgilerden dolayı hocamıza teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.