19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Derince Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında tur atladı!

Spor 30.09.2021 - 09:04, Güncelleme: 30.09.2021 - 09:04
 

Derince Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında tur atladı!

Derince Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında tur atladı!

3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında Tokat temsilcisi Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı ilk yarıda Mert Somay ve Ramazan’ın kaydettiği goller ile 2-1 galip gelen sarı lacivertliler adını üçüncü tura yazdırırken bu sezon ilk kez kazandı. BASKI SONUÇ GETİRDİ Müsabakaya oldukça iyi başlayan ve oyunu ilk 35 dakika kontrol altında tutan temsilcimiz henüz 3. dakikada günün dikkat çeken isimlerinden olan Bertuğ’un sert şutunda top üst direkten geri geldi. Dakikalar geçtikçe baskısını sıklaştıran Belediye Derincespor aradığı golü 21. Dakikada buldu. Sağdan Ramazan’ın yaptığı ortada Mert Somay topa çok iyi yükseldi ve rakip stoperin üzerinden yaptığı kafa vuruşu ile topu sağ köşeden topu filelere gönderdi. (1-0) DERİNCE BELEDİYESPOR SOYUNMA ODASINA ÖNDE GİRDİ 27. dakikada ise skor farkı 2’ye yükseldi. Sağ bek Tayfun sağ kanattan takımını hücuma çıkarırken Tayfun’un pasında Ramazan uzak noktada topu önünde buldu ve soğukkanlı bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. (2-0) Tokat ekibi Erbaaspor’un temsilcimize cevap vermesi sadece 11 dakika sürdü. 38. Dakikada aradaki fark 1’e inmiş oldu. Rakip ekibin önemli isimlerinden olan Yasin Hatipoğlu orta sahada kazandığı topla bir bir rakiplerini eksilterek ceza sahasına girdi ve topu Volkan’ın sağından ağlara gönderdi. (2-1) İlk yarıda başka gol olmadı. SON BÖLÜMDE ÖNCE GERGİN SONRA MUTLU OLDUK Bitime sadece 10 dakika kamıştı. Erbaaspor beraberlik sayısına çok yaklaştı. Sağdan yapılan ortada Alperen’in volesi üstten dışarıya çıktı. Kalan sürede skoru koruyan Belediye Derincespor son bölümleri gergin geçen müsabakayı 2-1 kazanarak turu geçmiş oldu. Bunun ile birlikte Erbaaspor'da İzmitli futbolcu Yahya Kemal Baki 90 dakika boyunca sahada kaldı. Belediye Derincespor Pazar günü Mardinspor’a konuk olacak.
Derince Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında tur atladı!

3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında Tokat temsilcisi Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı ilk yarıda Mert Somay ve Ramazan’ın kaydettiği goller ile 2-1 galip gelen sarı lacivertliler adını üçüncü tura yazdırırken bu sezon ilk kez kazandı.

BASKI SONUÇ GETİRDİ

Müsabakaya oldukça iyi başlayan ve oyunu ilk 35 dakika kontrol altında tutan temsilcimiz henüz 3. dakikada günün dikkat çeken isimlerinden olan Bertuğ’un sert şutunda top üst direkten geri geldi. Dakikalar geçtikçe baskısını sıklaştıran Belediye Derincespor aradığı golü 21. Dakikada buldu. Sağdan Ramazan’ın yaptığı ortada Mert Somay topa çok iyi yükseldi ve rakip stoperin üzerinden yaptığı kafa vuruşu ile topu sağ köşeden topu filelere gönderdi. (1-0)

DERİNCE BELEDİYESPOR SOYUNMA ODASINA ÖNDE GİRDİ

27. dakikada ise skor farkı 2’ye yükseldi. Sağ bek Tayfun sağ kanattan takımını hücuma çıkarırken Tayfun’un pasında Ramazan uzak noktada topu önünde buldu ve soğukkanlı bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. (2-0) Tokat ekibi Erbaaspor’un temsilcimize cevap vermesi sadece 11 dakika sürdü. 38. Dakikada aradaki fark 1’e inmiş oldu. Rakip ekibin önemli isimlerinden olan Yasin Hatipoğlu orta sahada kazandığı topla bir bir rakiplerini eksilterek ceza sahasına girdi ve topu Volkan’ın sağından ağlara gönderdi. (2-1) İlk yarıda başka gol olmadı.

SON BÖLÜMDE ÖNCE GERGİN SONRA MUTLU OLDUK

Bitime sadece 10 dakika kamıştı. Erbaaspor beraberlik sayısına çok yaklaştı. Sağdan yapılan ortada Alperen’in volesi üstten dışarıya çıktı. Kalan sürede skoru koruyan Belediye Derincespor son bölümleri gergin geçen müsabakayı 2-1 kazanarak turu geçmiş oldu. Bunun ile birlikte Erbaaspor'da İzmitli futbolcu Yahya Kemal Baki 90 dakika boyunca sahada kaldı. Belediye Derincespor Pazar günü Mardinspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.