19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aday hakem ve masa görevlisi kayıtları TBF Akademide başladı!

Spor 30.09.2021 - 09:59, Güncelleme: 30.09.2021 - 09:59
 

Aday hakem ve masa görevlisi kayıtları TBF Akademide başladı!

Aday hakem ve masa görevlisi kayıtları TBF Akademide başladı!

TBF Akademi’de ilki geçtiğimiz sene gerçekleşen Aday Hakem ve Masa Görevlisi kursları, toplamda 3374 hakem adayına hizmet verdi. Basketbol Hakemi veya Masa Görevlisi olmak isteyenlerin katılabileceği kurs bu yıl 6 Ekim – 27 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kursun kayıtları, TBF Akademi’de başladı. ADAY HAKEM KURSU İÇİN ŞARTLAR ŞU ŞEKİLDEDİR T.C. Vatandaşı olmak, En az lise veya dengi okul mezunu olmak, Otuz (30) yaşından büyük olmamak (Sözleşmeli liglerde yer almış veya herhangi bir kategoride milli olmuş basketbolcular ile en az beş (5) yıl süreyle lisanslı olarak basketbol oynamış olanlarda yaş şartı aranmaz.), Fiziksel bir engeli bulunmamak, sağlık durumunun yapılacak fiziksel testlere katılmaya ve hakemlik yapmaya elverişli olduğunu doktor raporu ile belgelemiş olmak, Yüz kızartıcı bir suçtan veya şike ve teşvik primi suçlarından hükümlü olmamak ve herhangi bir suçtan dolayı resmi kurumların disiplin/ceza kurullarından bir defada toplam altı (6) aydan daha fazla ceza almamış olmak MASA HAKEM KURSU İÇİN KOŞULLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR T. C. Vatandaşı olmak, En az lise veya dengi okul öğrencisi veya mezunu olmak, On yedi (17) yaşından küçük olmamak, Yüz kızartıcı bir suçtan veya şike ve teşvik primi suçlarından hükümlü olmamak ve herhangi bir suçtan dolayı resmi kurumların disiplin/ceza kurullarından bir defada toplam altı (6) aydan daha fazla ceza almamış olmak, BİLİNMESİ GEREKENLER 06.10.2021 – 27.10.2021 Dönemi için Aday Hakem ve Masa Görevlisi başvuruları, 27 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 09.00’da başlayacak ve kayıtlar, 05 Ekim 2021 Salı günü saat 18.00’de tamamlanacaktır. Başvurular, akademi.tbf.org.tr adresinden yapılmaktadır. İlgili tarih ve saatte başvuru yapmak için tıklayınız. TBF Akademi’de hakem ve farklı bir alanda devam eden üyeliği olan kişiler kendi profil sayfalarına giriş yaptıktan sonra profil alanlarında yer alan “Yeni Başvuru” sekmesine tıklayarak başvurularını yapabilirler. Not: Daha önce açılmış olan Aday Hakem Başvurusu (02.11.2020 - 30.11.2020 Dönemi) / Masa Görevlisi Başvurusu (02.11.2020 - 30.11.2020 Dönemi) mesleklerinde başarısız olan kişiler yeni dönemde tekrar başvuru yaptıktan sonra eğitimlerini tekrar almaları gerekmektedir. Geçen sene başvurusu olan kişiler başvurularını sayfalarına giriş yaptıktan sonra profil alanlarında yer alan “Yeni Başvuru” sekmesine tıklayarak yapabilirler.
Aday hakem ve masa görevlisi kayıtları TBF Akademide başladı!

TBF Akademi’de ilki geçtiğimiz sene gerçekleşen Aday Hakem ve Masa Görevlisi kursları, toplamda 3374 hakem adayına hizmet verdi. Basketbol Hakemi veya Masa Görevlisi olmak isteyenlerin katılabileceği kurs bu yıl 6 Ekim – 27 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kursun kayıtları, TBF Akademi’de başladı.

ADAY HAKEM KURSU İÇİN ŞARTLAR ŞU ŞEKİLDEDİR

T.C. Vatandaşı olmak,

En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

Otuz (30) yaşından büyük olmamak (Sözleşmeli liglerde yer almış veya herhangi bir kategoride milli olmuş basketbolcular ile en az beş (5) yıl süreyle lisanslı olarak basketbol oynamış olanlarda yaş şartı aranmaz.),

Fiziksel bir engeli bulunmamak, sağlık durumunun yapılacak fiziksel testlere katılmaya ve hakemlik yapmaya elverişli olduğunu doktor raporu ile belgelemiş olmak,

Yüz kızartıcı bir suçtan veya şike ve teşvik primi suçlarından hükümlü olmamak ve herhangi bir suçtan dolayı resmi kurumların disiplin/ceza kurullarından bir defada toplam altı (6) aydan daha fazla ceza almamış olmak

MASA HAKEM KURSU İÇİN KOŞULLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

T. C. Vatandaşı olmak,

En az lise veya dengi okul öğrencisi veya mezunu olmak,

On yedi (17) yaşından küçük olmamak,

Yüz kızartıcı bir suçtan veya şike ve teşvik primi suçlarından hükümlü olmamak ve herhangi bir suçtan dolayı resmi kurumların disiplin/ceza kurullarından bir defada toplam altı (6) aydan daha fazla ceza almamış olmak,

BİLİNMESİ GEREKENLER

06.10.2021 – 27.10.2021 Dönemi için Aday Hakem ve Masa Görevlisi başvuruları, 27 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 09.00’da başlayacak ve kayıtlar, 05 Ekim 2021 Salı günü saat 18.00’de tamamlanacaktır. Başvurular, akademi.tbf.org.tr adresinden yapılmaktadır. İlgili tarih ve saatte başvuru yapmak için tıklayınız. TBF Akademi’de hakem ve farklı bir alanda devam eden üyeliği olan kişiler kendi profil sayfalarına giriş yaptıktan sonra profil alanlarında yer alan “Yeni Başvuru” sekmesine tıklayarak başvurularını yapabilirler.

Not: Daha önce açılmış olan Aday Hakem Başvurusu (02.11.2020 - 30.11.2020 Dönemi) / Masa Görevlisi Başvurusu (02.11.2020 - 30.11.2020 Dönemi) mesleklerinde başarısız olan kişiler yeni dönemde tekrar başvuru yaptıktan sonra eğitimlerini tekrar almaları gerekmektedir. Geçen sene başvurusu olan kişiler başvurularını sayfalarına giriş yaptıktan sonra profil alanlarında yer alan “Yeni Başvuru” sekmesine tıklayarak yapabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.