19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’da faaliyetler masada!

Gebze 01.10.2021 - 09:46, Güncelleme: 01.10.2021 - 09:46
 

GTO’da faaliyetler masada!

Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve 6 aylık oda faaliyetlerinin paylaşıldığı müşterek meslek komite toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Coğrafi işaretli yeni ürünler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve 6 aylık oda faaliyetlerinin paylaşıldığı müşterek meslek komite toplantısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın katılımları ile gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda söz alan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank, 350 öğrencinin yetişeceği, hayalken gerçek olan bölgemizdeki Bilişim Vadisi’nde açılan 42 Kocaeli Açık Kaynak Platformu projesini bizimle ilk paylaştığında seve seve proje ortağı olacağımızı söylemiştim. ÖĞRENCİLER GURUR YAŞATTI ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Haluk Görgün ile yapılan işbirliklerimiz ile üyelerimiz ve ASELSAN arasında ticaret hacmimiz hızlıca artıyor ve daha da gelişeceğiz. Aynı zamanda; Cumhurbaşkanlığımızca onaylanan ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve GOSB ortaklığındaki mesleki teknik proje okulumuzun çalışmaları sürüyor ve bölgemize kazandırdığımız Bilişim Lise’mizden 400 öğrencimiz desteklerimizle bizleri Teknofest’te gururla temsil etti. COĞRAFİ İŞARETLİ YENİ ÜRÜNLER Mİ GELİYOR? Yine bölgemize kazandırdığımız BİLSEM ile öğrencilerimiz için daha yeni ve daha büyük bir okul kazandırılması adına inşaata başlandı. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda coğrafi konuma göre mağazacılık, hal ve çiftçilerin desteklenmeleri veya tarladan sofraya ürün takibi konuları üzerindeki fikirleri değerlendirdik. 28.05.2021 tarihi itibariyle coğrafi işaretini aldığımız Gebze Bayram Çöreğimiz ile bir başlangıç yaptık ve özellikle Eğitim Sağlık Komitemizden gelen teklifler ile bölgemizin diğer ürünleri için de çalışacağız. SEVİNÇ KAYNAĞI Dilovası Aile Sağlığı Merkezi’mizin hizmete başladı. Darıca Hizmet Kompleksi’mizin inşaat çalışmaları da hızlıca devam ediyor. Darıca Nene Hatun’da altıncı 112 Acil Servis İstasyonumuz yakın zamanda hizmete girecek. Sosyal Etki Merkezimiz ile Mobil Aş Evi projelerimiz TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından diğer odalara model olması gereken projeler olduğu söylendi ve Trabzon ile Nevşehir’de bulunan odalarımıza projemiz uygulanacak. AFAD, GTO ve GGOSB ortaklığında 1 Ekim itibariyle Afet Gönüllüleri oluşturmak üzere Afet Farkındalık Eğitimlerimiz başlayacak. Sel ve yangın felaketlerinde Türkiye çapında toplanan yardımların en yüksek oranda Gebze bölgesinden verilmesi bizler için ayrı bir sevinç kaynağı.”
Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve 6 aylık oda faaliyetlerinin paylaşıldığı müşterek meslek komite toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Coğrafi işaretli yeni ürünler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve 6 aylık oda faaliyetlerinin paylaşıldığı müşterek meslek komite toplantısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın katılımları ile gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda söz alan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank, 350 öğrencinin yetişeceği, hayalken gerçek olan bölgemizdeki Bilişim Vadisi’nde açılan 42 Kocaeli Açık Kaynak Platformu projesini bizimle ilk paylaştığında seve seve proje ortağı olacağımızı söylemiştim.

ÖĞRENCİLER GURUR YAŞATTI

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Haluk Görgün ile yapılan işbirliklerimiz ile üyelerimiz ve ASELSAN arasında ticaret hacmimiz hızlıca artıyor ve daha da gelişeceğiz. Aynı zamanda; Cumhurbaşkanlığımızca onaylanan ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve GOSB ortaklığındaki mesleki teknik proje okulumuzun çalışmaları sürüyor ve bölgemize kazandırdığımız Bilişim Lise’mizden 400 öğrencimiz desteklerimizle bizleri Teknofest’te gururla temsil etti.

COĞRAFİ İŞARETLİ YENİ ÜRÜNLER Mİ GELİYOR?

Yine bölgemize kazandırdığımız BİLSEM ile öğrencilerimiz için daha yeni ve daha büyük bir okul kazandırılması adına inşaata başlandı. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda coğrafi konuma göre mağazacılık, hal ve çiftçilerin desteklenmeleri veya tarladan sofraya ürün takibi konuları üzerindeki fikirleri değerlendirdik. 28.05.2021 tarihi itibariyle coğrafi işaretini aldığımız Gebze Bayram Çöreğimiz ile bir başlangıç yaptık ve özellikle Eğitim Sağlık Komitemizden gelen teklifler ile bölgemizin diğer ürünleri için de çalışacağız.

SEVİNÇ KAYNAĞI

Dilovası Aile Sağlığı Merkezi’mizin hizmete başladı. Darıca Hizmet Kompleksi’mizin inşaat çalışmaları da hızlıca devam ediyor. Darıca Nene Hatun’da altıncı 112 Acil Servis İstasyonumuz yakın zamanda hizmete girecek. Sosyal Etki Merkezimiz ile Mobil Aş Evi projelerimiz TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından diğer odalara model olması gereken projeler olduğu söylendi ve Trabzon ile Nevşehir’de bulunan odalarımıza projemiz uygulanacak. AFAD, GTO ve GGOSB ortaklığında 1 Ekim itibariyle Afet Gönüllüleri oluşturmak üzere Afet Farkındalık Eğitimlerimiz başlayacak. Sel ve yangın felaketlerinde Türkiye çapında toplanan yardımların en yüksek oranda Gebze bölgesinden verilmesi bizler için ayrı bir sevinç kaynağı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.