19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vivo’nun Y53s modeli Gebze’den çıkacak!

Gebze 01.10.2021 - 09:55, Güncelleme: 01.10.2021 - 09:55
 

Vivo’nun Y53s modeli Gebze’den çıkacak!

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Vivo, Gebze fabrikasından çıkan modelini duyurdu. Ekim ayının ortalarında tedarik edilebilecek telefonun modeli Y53s açıklandı.

Vivo, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde (GGOSB) yeni kurulan üretim tesisi ile küresel üretim ağının en son genişlemesini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen 12 bin metrekarelik Vivo Türkiye fabrikasında, maksimum üretim kapasitesi ise yıllık 5 milyon adet olarak hedefleniyordu. İşte bu fabrikan çıkan telefonlardan birisi Vivo Y53s olacak. Telefon, yapılan açıklamaya göre ekim ayında Türkiye’de elde edilebilir olacak. Şık bir tasarımı olan Y53s, 6.58 inç ekran boyutuna ve FHD+ çözünürlük sunan bir ekrana sahip. 5000 mAh super büyük pil ve yapay zeka tabanlı güç tasarrufu teknolojisi ile Y53s, tam şarj kapasitesiyle 14,3 saate kadar online Hd video izleme veya 7,05 saat oyun oynama imkanı sağlıyor. AŞIRI PAHALI OLMASI BEKLENMİYOR 64 MP süper yüksek çözünürlük ana arka kamerası, kusursuz netlik sağlarken, arka kamerada yer alan Süper Gece Modu ile karanlıkta bile muhteşem gece çekim imkanı sunuyor. En dikkat çeken özelliği ise; 8 GB RAM + 4 GB Genişletilmiş RAM. 8 GB’lık Y53s’in gizli bir bellek avantajı bulunuyor. Boşta kalan ROM alanının 4 GB’a kadar olan kısmını, uygulamalar arası geçişi daha da akıcı hale getirmek için genişletilmiş RAM olarak kullanabiliyor.” Vivo Y53s için henüz bir Türkiye fiyatı açıklanmış değil. Ancak telefonun aşırı pahalı olması kesinlikle beklenmiyor.
Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Vivo, Gebze fabrikasından çıkan modelini duyurdu. Ekim ayının ortalarında tedarik edilebilecek telefonun modeli Y53s açıklandı.

Vivo, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde (GGOSB) yeni kurulan üretim tesisi ile küresel üretim ağının en son genişlemesini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen 12 bin metrekarelik Vivo Türkiye fabrikasında, maksimum üretim kapasitesi ise yıllık 5 milyon adet olarak hedefleniyordu. İşte bu fabrikan çıkan telefonlardan birisi Vivo Y53s olacak. Telefon, yapılan açıklamaya göre ekim ayında Türkiye’de elde edilebilir olacak. Şık bir tasarımı olan Y53s, 6.58 inç ekran boyutuna ve FHD+ çözünürlük sunan bir ekrana sahip. 5000 mAh super büyük pil ve yapay zeka tabanlı güç tasarrufu teknolojisi ile Y53s, tam şarj kapasitesiyle 14,3 saate kadar online Hd video izleme veya 7,05 saat oyun oynama imkanı sağlıyor.

AŞIRI PAHALI OLMASI BEKLENMİYOR

64 MP süper yüksek çözünürlük ana arka kamerası, kusursuz netlik sağlarken, arka kamerada yer alan Süper Gece Modu ile karanlıkta bile muhteşem gece çekim imkanı sunuyor. En dikkat çeken özelliği ise; 8 GB RAM + 4 GB Genişletilmiş RAM. 8 GB’lık Y53s’in gizli bir bellek avantajı bulunuyor. Boşta kalan ROM alanının 4 GB’a kadar olan kısmını, uygulamalar arası geçişi daha da akıcı hale getirmek için genişletilmiş RAM olarak kullanabiliyor.” Vivo Y53s için henüz bir Türkiye fiyatı açıklanmış değil. Ancak telefonun aşırı pahalı olması kesinlikle beklenmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.