Kocaeli Barosuna yeni avukatlar katıldı!

Gebze 01.10.2021 - 09:57, Güncelleme: 01.10.2021 - 09:57
 

Kocaeli Barosuna yeni avukatlar katıldı!

Kocaeli Barosu geçtiğimiz günlerde 23 avukatı bünyesine katarken ruhsatlarını ve cübbelerini kendilerine takdim etmişti.

Baro'ya yapılan son törenle birlikte 10 avukat daha katıldı. Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki törenle 23 avukata cübbesini ve ruhsatını edilen yemin sonrası teslim eden Kocaeli Barosu, bünyesine 10 yeni avukatı daha kattı. Kocaeli Barosu Avukat Umut Gümüş Salonu'nda gerçekleşen yemin töreniyle birlikte ruhsatnamelerine ve cübbelerine kavuşan yeni avukatlara ruhsatnamelerini Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir takdim etti. CANDEMİR, BAŞARILAR DİLEDİ Genç avukatlara ruhsatnamelerini takdim eden Baro Başkanı Candemir, yeni avukatlara başarılar diledi. Yeminlerini ederek cübbelerine ve ruhsatlarına kavuşan avukatların isimleri şu şekilde: Sevde Nur Altunay, Ezgi Aşkan, Beyza Nur Demir, Cennet Ars, Kübra Yerlikaya, Kübra Yeşildağ, Mahmut Sami Şahin, Şule Sarısüleyman, Zeynep Yaren Alkan, Müge Ceylan
Kocaeli Barosu geçtiğimiz günlerde 23 avukatı bünyesine katarken ruhsatlarını ve cübbelerini kendilerine takdim etmişti.

Baro'ya yapılan son törenle birlikte 10 avukat daha katıldı. Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki törenle 23 avukata cübbesini ve ruhsatını edilen yemin sonrası teslim eden Kocaeli Barosu, bünyesine 10 yeni avukatı daha kattı. Kocaeli Barosu Avukat Umut Gümüş Salonu'nda gerçekleşen yemin töreniyle birlikte ruhsatnamelerine ve cübbelerine kavuşan yeni avukatlara ruhsatnamelerini Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir takdim etti.

CANDEMİR, BAŞARILAR DİLEDİ

Genç avukatlara ruhsatnamelerini takdim eden Baro Başkanı Candemir, yeni avukatlara başarılar diledi. Yeminlerini ederek cübbelerine ve ruhsatlarına kavuşan avukatların isimleri şu şekilde: Sevde Nur Altunay, Ezgi Aşkan, Beyza Nur Demir, Cennet Ars, Kübra Yerlikaya, Kübra Yeşildağ, Mahmut Sami Şahin, Şule Sarısüleyman, Zeynep Yaren Alkan, Müge Ceylan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.