19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şanbaz Yıldız’dan zamlı faturalara tepki!

Siyaset 01.10.2021 - 15:10, Güncelleme: 01.10.2021 - 15:10
 

Şanbaz Yıldız’dan zamlı faturalara tepki!

Şanbaz Yıldız’dan zamlı faturalara tepki!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, artan yakıt ve elektrik fiyatları ile ilgili bir açıklama yayınladı. Şanbaz Yıldız, “Mutfağında pişirecek yemek bulamayan vatandaş bu kış büyük bir ısınma sorunuyla da karşı karşıya kalacak. Yazın yapılan her zammın acısı kışın çıkacak” dedi. Yıl sonu ve kış ayları yaklaşırken doğalgaz, kömür, odun ve elektrik fiyatlarına peşi sıra zam geliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, vatandaşın çok büyük sıkıntılar yaşayacağını dile getirdi. Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yaz aylarında doğalgaza, kömüre ya da oduna zam yapıldığında vatandaşımız ne olduğunu fark edemiyor. Yakıt ihtiyacı olmadığı için artışlar çok fazla can yakmıyor. Ancak kış ayları geldiğinde durumun vahameti ortaya çıkıyor. Son bir yılda doğalgaza 7 defa zam geldi. Son zam yüzde 15 idi. Elektrik bir yıl içerisinde yaklaşık yüzde 25 zamlandı. Kömür fiyatları yüzde 125 arttı. Odunun kilosu 1 TL oldu. Kış ayları kapıda. Artan enflasyonla birlikte mutfağında pişirecek yemek bulamayan vatandaş bu kış büyük bir ısınma sorunuyla da karşı karşıya kalacak. Asgari ücret sadece 300 lira zamlanırken vatandaşın cebinden çıkan harcamalar 4, 5 kat arttı. İktidar garibanı düşünmüyor. Bu fiyat artışlarıyla ilgili hiçbir adım atılmıyor. YAKITTA DA DENETİM Mİ OLACAK? Böyle giderse çok büyük bir kesim kışın yakacak kömür, odun bulamayacak. Doğalgazlı evlerde karartma uygular gibi kalorifer petekleri kapatılacak. Eskiden doğalgazlı evlerde bütün odalar ısındığı için bir tercih sebebiydi. Ancak artık sobalı evler gibi sadece tek bir odada kalorifer peteği açılarak oturuluyor. Tek bir oda ısınıyor. Peki bu duruma karşı iktidar ne yapacak? Fahiş fiyatlar var diyerek doğalgaz dağıtım şirketlerine, odun, kömür satıcılarına da denetim mi uygulayacaklar? Kendilerinde hiç mi kabahat görmeyecekler? İYİ PARTİ İKTİDARINDA… Bugün güzel ülkemiz Türkiye’nin içerisinde bulunduğu bu kötü durumun tek sorumlusu AKP iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cebimizdeki paranın değeri kayboluyor. İthal ürünlerin hammadde olması nedeniyle iğneden ipliğe her şey zamlanıyor. Ortada fahiş fiyat varsa bunun sebebi AKP iktidarıdır. AKP iktidarının kendi kendini denetleyecek hali yok. Bunu ilk seçimde halk yapacaktır. Bugün bu zamların sorumlusu olan AKP iktidarı yarın sandıkta cevabını alacaktır. İYİ Parti iktidarını oluşturduğumuzda bütün adımları yoksul vatandaşı ayağa kaldırmak ve ülkenin ekonomisini yeniden canlandırarak Türk lirasını hak ettiği değeri çıkarmak için atacağız”  
Şanbaz Yıldız’dan zamlı faturalara tepki!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, artan yakıt ve elektrik fiyatları ile ilgili bir açıklama yayınladı. Şanbaz Yıldız, “Mutfağında pişirecek yemek bulamayan vatandaş bu kış büyük bir ısınma sorunuyla da karşı karşıya kalacak. Yazın yapılan her zammın acısı kışın çıkacak” dedi.

Yıl sonu ve kış ayları yaklaşırken doğalgaz, kömür, odun ve elektrik fiyatlarına peşi sıra zam geliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, vatandaşın çok büyük sıkıntılar yaşayacağını dile getirdi. Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yaz aylarında doğalgaza, kömüre ya da oduna zam yapıldığında vatandaşımız ne olduğunu fark edemiyor. Yakıt ihtiyacı olmadığı için artışlar çok fazla can yakmıyor. Ancak kış ayları geldiğinde durumun vahameti ortaya çıkıyor. Son bir yılda doğalgaza 7 defa zam geldi. Son zam yüzde 15 idi. Elektrik bir yıl içerisinde yaklaşık yüzde 25 zamlandı. Kömür fiyatları yüzde 125 arttı. Odunun kilosu 1 TL oldu. Kış ayları kapıda. Artan enflasyonla birlikte mutfağında pişirecek yemek bulamayan vatandaş bu kış büyük bir ısınma sorunuyla da karşı karşıya kalacak. Asgari ücret sadece 300 lira zamlanırken vatandaşın cebinden çıkan harcamalar 4, 5 kat arttı. İktidar garibanı düşünmüyor. Bu fiyat artışlarıyla ilgili hiçbir adım atılmıyor.

YAKITTA DA DENETİM Mİ OLACAK?

Böyle giderse çok büyük bir kesim kışın yakacak kömür, odun bulamayacak. Doğalgazlı evlerde karartma uygular gibi kalorifer petekleri kapatılacak. Eskiden doğalgazlı evlerde bütün odalar ısındığı için bir tercih sebebiydi. Ancak artık sobalı evler gibi sadece tek bir odada kalorifer peteği açılarak oturuluyor. Tek bir oda ısınıyor. Peki bu duruma karşı iktidar ne yapacak? Fahiş fiyatlar var diyerek doğalgaz dağıtım şirketlerine, odun, kömür satıcılarına da denetim mi uygulayacaklar? Kendilerinde hiç mi kabahat görmeyecekler?

İYİ PARTİ İKTİDARINDA…

Bugün güzel ülkemiz Türkiye’nin içerisinde bulunduğu bu kötü durumun tek sorumlusu AKP iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cebimizdeki paranın değeri kayboluyor. İthal ürünlerin hammadde olması nedeniyle iğneden ipliğe her şey zamlanıyor. Ortada fahiş fiyat varsa bunun sebebi AKP iktidarıdır. AKP iktidarının kendi kendini denetleyecek hali yok. Bunu ilk seçimde halk yapacaktır. Bugün bu zamların sorumlusu olan AKP iktidarı yarın sandıkta cevabını alacaktır. İYİ Parti iktidarını oluşturduğumuzda bütün adımları yoksul vatandaşı ayağa kaldırmak ve ülkenin ekonomisini yeniden canlandırarak Türk lirasını hak ettiği değeri çıkarmak için atacağız”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.