CHP’li Taşdemir’den zam tepkisi!

Siyaset 01.10.2021 - 16:57, Güncelleme: 01.10.2021 - 16:57
 

CHP’li Taşdemir’den zam tepkisi!

CHP’li Taşdemir’den zam tepkisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, doğalgaz, elektrik, benzin vb. ürünlere gelen zamlara tepki gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, doğalgaz, elektrik, benzin vb. ürünlere gelen zamlar için iktidara yüklendi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak zamlara tepki gösteren CHP Meclis Üyesi Engin Taşdemir, “Nerdeyse periyodik olarak her ay doğalgaza, elektriğe, benzine v.b ürünlere zam geliyor. Gıda ürünlerine periyodik olarak her hafta zam geliyor. Memlekette iğneden ipliğe her ürün düzenli olarak zamlanıyor. Alım gücümüz gittikçe düşüyor. İktidar ülkeyi yönetemiyor. İktidar artık sağlığımızı tehdit ediyor. Çünkü insanlar bu zamlar ile sağlıklı beslenemiyor ve sağlıklı hayat yaşayamıyor” ifadelerini kullandı.
CHP’li Taşdemir’den zam tepkisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, doğalgaz, elektrik, benzin vb. ürünlere gelen zamlara tepki gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, doğalgaz, elektrik, benzin vb. ürünlere gelen zamlar için iktidara yüklendi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak zamlara tepki gösteren CHP Meclis Üyesi Engin Taşdemir, “Nerdeyse periyodik olarak her ay doğalgaza, elektriğe, benzine v.b ürünlere zam geliyor. Gıda ürünlerine periyodik olarak her hafta zam geliyor. Memlekette iğneden ipliğe her ürün düzenli olarak zamlanıyor. Alım gücümüz gittikçe düşüyor. İktidar ülkeyi yönetemiyor. İktidar artık sağlığımızı tehdit ediyor. Çünkü insanlar bu zamlar ile sağlıklı beslenemiyor ve sağlıklı hayat yaşayamıyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.