Hayata sanat katacaklar

Kocaeli 02.10.2021 - 10:52, Güncelleme: 02.10.2021 - 11:00
 

Hayata sanat katacaklar

Hayata sanat katacaklar

Şehrimizde “Hayata Sanat Kat” sloganıyla özellikle müzik ve resim alanında, kendi eğittiği öğrencileriyle dikkat çeken etkinlikler yapan Nota Sanat Merkezi, yapılan iş birliği çerçevesinde artık Kocaeli Marmara Koleji kampüsü içerisinde öğrencilere sanat eğitimi verecek. Dünya çapında öğrenciler yetiştirme hedefiyle 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Kocaeli Marmara Koleji iş birliklerini sürdürüyor. Birçok spor kulübü ile anlaşmalar yapan okul son olarak Nota Sanat Merkezi ile bir işbirliği sözleşmesine imza attı. ÖĞRENCİYE ÖZEL EĞİTİM Her öğrenciyi kendi hedefleri doğrultusunda sanatsal bir yolculuğa çıkarmayı hedefleyen Nota Sanat Merkezi artık Kocaeli Marmara Koleji öğrencilerinin de sanat yolculuğunda rehberlik edecek. Kocaeli Marmara Koleji Akademik Koordinatörü Necati Kal ve Nota Sanat Merkezi Kurucu/Sanat Yönetmeni Ali Berk Yılmaz arasında imzalanan sözleşme ile Nota Sanat Merkezi eğitmenleri, Kocaeli Marmara Koleji’nin öğrencilerine okulda sanat eğitimi verecek.
Hayata sanat katacaklar

Şehrimizde “Hayata Sanat Kat” sloganıyla özellikle müzik ve resim alanında, kendi eğittiği öğrencileriyle dikkat çeken etkinlikler yapan Nota Sanat Merkezi, yapılan iş birliği çerçevesinde artık Kocaeli Marmara Koleji kampüsü içerisinde öğrencilere sanat eğitimi verecek. Dünya çapında öğrenciler yetiştirme hedefiyle 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Kocaeli Marmara Koleji iş birliklerini sürdürüyor. Birçok spor kulübü ile anlaşmalar yapan okul son olarak Nota Sanat Merkezi ile bir işbirliği sözleşmesine imza attı.

ÖĞRENCİYE ÖZEL EĞİTİM

Her öğrenciyi kendi hedefleri doğrultusunda sanatsal bir yolculuğa çıkarmayı hedefleyen Nota Sanat Merkezi artık Kocaeli Marmara Koleji öğrencilerinin de sanat yolculuğunda rehberlik edecek. Kocaeli Marmara Koleji Akademik Koordinatörü Necati Kal ve Nota Sanat Merkezi Kurucu/Sanat Yönetmeni Ali Berk Yılmaz arasında imzalanan sözleşme ile Nota Sanat Merkezi eğitmenleri, Kocaeli Marmara Koleji’nin öğrencilerine okulda sanat eğitimi verecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.