Darıca’nın Körfez Caddesi'nde de yol çizgileri çizildi!

Darıca 03.10.2021 - 10:45, Güncelleme: 03.10.2021 - 10:45
 

Darıca’nın Körfez Caddesi'nde de yol çizgileri çizildi!

Yapılan üstyapı çalışması ile daha konforlu ve modern bir hale kavuşan Darıca Körfez Caddesi’nde yol çizgileri çizildi

Kocaeli genelindeki üst yapı çalışmaları ile hem seyahat konforunu arttıran hem de modern yollar inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarını bir bir tamamlıyor. Bu kapsamda Darıca Millet Bahçesi B Kapısına ulaşımda kullanılan Bağlarbaşı Mahallesi Körfez Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları tamamlanarak yol çizgileri çizildi. KALDIRIM İMALATI VE ASFALT SERİMİ Üstyapı çalışması Körfez Caddesi’nin Eskişehir Caddesi kesişimindeki kısmıyla Darıca Millet Bahçesi B Kapısı arasında gerçekleştirildi. İş kapsamında 520 metre kaldırım imalatı yapılırken caddeye toplamda 750 ton asfalt serildi. YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLDİ Yapılan üstyapı çalışması ile daha konforlu ve modern bir görünüme kavuşan cadde özellikle Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’na ve Darıca Spor Salonuna ulaşımda vatandaşlar tarafından kullanılıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri caddede son olarak yol çizgilerini çizdi.
Yapılan üstyapı çalışması ile daha konforlu ve modern bir hale kavuşan Darıca Körfez Caddesi’nde yol çizgileri çizildi

Kocaeli genelindeki üst yapı çalışmaları ile hem seyahat konforunu arttıran hem de modern yollar inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarını bir bir tamamlıyor. Bu kapsamda Darıca Millet Bahçesi B Kapısına ulaşımda kullanılan Bağlarbaşı Mahallesi Körfez Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları tamamlanarak yol çizgileri çizildi.

KALDIRIM İMALATI VE ASFALT SERİMİ

Üstyapı çalışması Körfez Caddesi’nin Eskişehir Caddesi kesişimindeki kısmıyla Darıca Millet Bahçesi B Kapısı arasında gerçekleştirildi. İş kapsamında 520 metre kaldırım imalatı yapılırken caddeye toplamda 750 ton asfalt serildi.

YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLDİ

Yapılan üstyapı çalışması ile daha konforlu ve modern bir görünüme kavuşan cadde özellikle Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’na ve Darıca Spor Salonuna ulaşımda vatandaşlar tarafından kullanılıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri caddede son olarak yol çizgilerini çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.