Mustafa Altay görevi bıraktı!

Kocaeli 03.10.2021 - 11:53, Güncelleme: 03.10.2021 - 11:53
 

Mustafa Altay görevi bıraktı!

Mustafa Altay görevi bıraktı!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay görevinden istifa etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay görevi bıraktı. Altay'ın görevi neden bıraktığı henüz bilinmezken, yerine de atama gerçekleşmedi. Genel Sekreter Yardımcısı Altay'a; Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Yapı Kontrol Daire Başkanlıkları bağlı bulunuyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Ulaşım Daire Başkanlığı, sonrasında 1,5 yıl genel sekreterlik yapan Altay, 2018 yılı Haziran ayında İSU Genel Yardımcısı olmuş, 2019 yılı Mayıs ayında da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından genel sekreter yardımcılığı görevine geri getirilmişti.
Mustafa Altay görevi bıraktı!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay görevinden istifa etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay görevi bıraktı. Altay'ın görevi neden bıraktığı henüz bilinmezken, yerine de atama gerçekleşmedi. Genel Sekreter Yardımcısı Altay'a; Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Yapı Kontrol Daire Başkanlıkları bağlı bulunuyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Ulaşım Daire Başkanlığı, sonrasında 1,5 yıl genel sekreterlik yapan Altay, 2018 yılı Haziran ayında İSU Genel Yardımcısı olmuş, 2019 yılı Mayıs ayında da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından genel sekreter yardımcılığı görevine geri getirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.