Darıca’nın eski müdürü Aygün’e gitti!

Kocaeli 03.10.2021 - 13:55, Güncelleme: 03.10.2021 - 13:55
 

Darıca’nın eski müdürü Aygün’e gitti!

Darıca’nın eski müdürü Aygün’e gitti!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'i misafir etti. Aygün, kısa süre önce göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Şen’e başarılar diledi. Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan görevlendirmeler sonucunda Derince İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Şaheser Şen, göreve başlamıştı. Derince’nin yeni emniyet müdürü Şaheser Şen, görevi devraldıktan sonra nezaket ziyaretleri kapsamında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu oldu. Kendisini ziyaret eden Şen’e başarılar dileyen Başkan Aygün, Derince Belediyesi olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını ifade etti. İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen de Derince’ye kazandırdığı hizmetler nedeniyle Başkan Aygün’e teşekkür etti.    
Darıca’nın eski müdürü Aygün’e gitti!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'i misafir etti. Aygün, kısa süre önce göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Şen’e başarılar diledi.

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan görevlendirmeler sonucunda Derince İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Şaheser Şen, göreve başlamıştı. Derince’nin yeni emniyet müdürü Şaheser Şen, görevi devraldıktan sonra nezaket ziyaretleri kapsamında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu oldu. Kendisini ziyaret eden Şen’e başarılar dileyen Başkan Aygün, Derince Belediyesi olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını ifade etti. İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen de Derince’ye kazandırdığı hizmetler nedeniyle Başkan Aygün’e teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.