19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Norveç ve Letonya maçları için aday kadro açıklandı!

Spor 04.10.2021 - 09:49, Güncelleme: 04.10.2021 - 09:49
 

Norveç ve Letonya maçları için aday kadro açıklandı!

Norveç ve Letonya maçları için aday kadro açıklandı!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç, 11 Ekim'de Riga'da Letonya ile karşı karşıya gelecek olan A Millî Takımımızın aday kadrosu açıklandı. A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 3 Ekim Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Norveç ve Letonya müsabakalarına bu tesiste hazırlanacak Ay-Yıldızlılar, antrenmanlarını 4 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirecek. PROGRAM PLANIMIZ ŞU ŞEKİLDE A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, Norveç müsabakası öncesinde 7 Ekim Perşembe günü saat 16.30'da Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 17.00'de gerçekleştirecek. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.A Millî Takım kafilesi, Letonya karşılaşması için 9 Ekim Cumartesi günü İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Riga'ya seyahat edecek. A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, ertesi gün TSİ 19.00'da Daugava Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Letonya maçı öncesindeki son çalışma ise, TSİ 19.30'da bu statta gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak. Ay-Yıldızlı ekip, 12 Ekim Salı günü TSİ 12.00'de hareket edecek THY'ye ait uçakla Riga'dan İstanbul'a dönecek. MÜSABALAR AYNI SAATTE TRT 1’DEN CANLI OLARAK YAYINLANACAK Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı 8 Ekim'deki Türkiye-Norveç müsabakası, saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak. Daugava Stadyumu'nda 11 Ekim Pazartesi günü oynanacak Letonya-Türkiye karşılaşması, TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.
Norveç ve Letonya maçları için aday kadro açıklandı!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç, 11 Ekim'de Riga'da Letonya ile karşı karşıya gelecek olan A Millî Takımımızın aday kadrosu açıklandı. A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 3 Ekim Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Norveç ve Letonya müsabakalarına bu tesiste hazırlanacak Ay-Yıldızlılar, antrenmanlarını 4 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirecek.

PROGRAM PLANIMIZ ŞU ŞEKİLDE

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, Norveç müsabakası öncesinde 7 Ekim Perşembe günü saat 16.30'da Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 17.00'de gerçekleştirecek. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.A Millî Takım kafilesi, Letonya karşılaşması için 9 Ekim Cumartesi günü İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Riga'ya seyahat edecek. A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, ertesi gün TSİ 19.00'da Daugava Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Letonya maçı öncesindeki son çalışma ise, TSİ 19.30'da bu statta gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak. Ay-Yıldızlı ekip, 12 Ekim Salı günü TSİ 12.00'de hareket edecek THY'ye ait uçakla Riga'dan İstanbul'a dönecek.

MÜSABALAR AYNI SAATTE TRT 1’DEN CANLI OLARAK YAYINLANACAK

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı 8 Ekim'deki Türkiye-Norveç müsabakası, saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak. Daugava Stadyumu'nda 11 Ekim Pazartesi günü oynanacak Letonya-Türkiye karşılaşması, TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.