Büyükgöz, Halk Meclislerinde vatandaşları dinliyor!

Gebze 04.10.2021 - 11:19, Güncelleme: 04.10.2021 - 11:19
 

Büyükgöz, Halk Meclislerinde vatandaşları dinliyor!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahallelerde Halk Meclisi toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Büyükgöz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerini dinledi.

Başkan Büyükgöz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerini dinledi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahallelerde Halk Meclisi toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle gezilerini, yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen ara vermeden sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Meclislerinde vatandaşlar bir araya geliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerinde düzenlenen Halk Meclisi toplantılarında mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Büyükgöz, belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin de sunum gerçekleştiriyor. VATANDAŞA KALEM KALEM HİZMET BİLGİSİ  Kalem kalem mahallerde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin Halk Meclisi toplantılarında mahalle sakinlerini bilgilendiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çözüm odaklı yaptığımız çalışmalar doğrultusunda vatandaşımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Gebzeli hemşerilerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahallelerde Halk Meclisi toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Büyükgöz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerini dinledi.

Başkan Büyükgöz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerini dinledi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahallelerde Halk Meclisi toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle gezilerini, yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen ara vermeden sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Meclislerinde vatandaşlar bir araya geliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerinde düzenlenen Halk Meclisi toplantılarında mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Büyükgöz, belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin de sunum gerçekleştiriyor.

VATANDAŞA KALEM KALEM HİZMET BİLGİSİ 

Kalem kalem mahallerde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin Halk Meclisi toplantılarında mahalle sakinlerini bilgilendiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çözüm odaklı yaptığımız çalışmalar doğrultusunda vatandaşımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Gebzeli hemşerilerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.