Gebze Emniyeti’nden narkotik operasyonu

Asayiş 04.10.2021 - 12:04, Güncelleme: 04.10.2021 - 12:04
 

Gebze Emniyeti’nden narkotik operasyonu

Gebze Emniyeti’nden narkotik operasyonu

Gebze’de E.E. ve H.D. isimli bir şahsın evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde 1 adet terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 5 adet fişek, 2 fişek metamfetamin maddesi, 5 parça halinde 7.078 gr esrar bulundu. Gebze’de E.E. ve H.D. isimli bir şahsın evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde 1 adet terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek bulundu. Edinilen bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında Gebze Kadıllı Mahallesi’nde bulunan bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramada evin farklı bölmelerinde 1 adet terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 5 adet fişek, 2 fişek metamfetamin maddesi, 5 parça halinde 7.078 gr esrar ele geçirildi. Operasyonda adreste yakalanan E.E. ve H.D. isimli şahıslarda gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Mahkemenin ardından E.E., isimli zanlı tutuklanırken H.D. isimli zanlı ise serbest kaldı.
Gebze Emniyeti’nden narkotik operasyonu

Gebze’de E.E. ve H.D. isimli bir şahsın evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde 1 adet terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 5 adet fişek, 2 fişek metamfetamin maddesi, 5 parça halinde 7.078 gr esrar bulundu.

Gebze’de E.E. ve H.D. isimli bir şahsın evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde 1 adet terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek bulundu. Edinilen bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında Gebze Kadıllı Mahallesi’nde bulunan bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramada evin farklı bölmelerinde 1 adet terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 5 adet fişek, 2 fişek metamfetamin maddesi, 5 parça halinde 7.078 gr esrar ele geçirildi. Operasyonda adreste yakalanan E.E. ve H.D. isimli şahıslarda gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Mahkemenin ardından E.E., isimli zanlı tutuklanırken H.D. isimli zanlı ise serbest kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.