19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Korfbol A Milli takım kaptanı Vahit Berk Polat, Avrupa şampiyonasına hazırız dedi

Spor 05.10.2021 - 10:26, Güncelleme: 05.10.2021 - 10:26
 

Korfbol A Milli takım kaptanı Vahit Berk Polat, Avrupa şampiyonasına hazırız dedi

Korfbol A Milli Takımının Kaptanı Vahit Berk Polat, Polonya’daki Avrupa şampiyonasına takım halinde hazır olduklarını belirtti.

HOCAMIZ BİZLERE OLABİLDİĞİNCE SAĞLIKLI ŞARTLAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR Başantrenör Yüksel Abdikoğlu’nun emeklerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kaptan Berk şu şekilde konuştu: Takımda çok iyi bir hava var. Bazı sorunlar yaşadık ancak bunları kafamıza hiç takmadık. İzmit’teki ikinci kampa gelmeden önce herkes kendi imkanları ölçütünde hazırlıklarını yaptı. Bir sakatlığımız, sıkıntımız yok çok şükür. Sağ olsun Yüksel hocamız bizlere olabildiğince sağlıklı şartlar sağlamaya çalışıyor. Bakanlık, federasyon, spor il müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde. A LİGİNE YÜKSELEN BİR MİLLİ TAKIM OLARAK DÖNMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ Polonya’da yüksek seviye bir organizasyon oluyor. Avrupa şampiyonasındayız. Kesinlikle kolay olmayacak. Grubumuzdan birinci çıkmak için çabalayacağız. Gruptaki en ciddi rakibimiz Slovakya gibi görünüyor. İlk maçımızı da bu takımla oynayacağız. Ardından çaprazdan gelecek olan takım ve son olarak da finali kazanıp Türkiye’ye A Ligi’ne yükselen bir Milli takım olarak dönmek için elimizden geleni yapacağız.Dizimde küçük bir sakatlığım vardı. Dinlenince atlattım çok şükür. Ufak tefek ağrılarımız var ancak bu durum oyunumu etkilemiyor. Kendi adıma da tüm gücümü sahaya vereceğim.
Korfbol A Milli Takımının Kaptanı Vahit Berk Polat, Polonya’daki Avrupa şampiyonasına takım halinde hazır olduklarını belirtti.

HOCAMIZ BİZLERE OLABİLDİĞİNCE SAĞLIKLI ŞARTLAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR

Başantrenör Yüksel Abdikoğlu’nun emeklerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kaptan Berk şu şekilde konuştu: Takımda çok iyi bir hava var. Bazı sorunlar yaşadık ancak bunları kafamıza hiç takmadık. İzmit’teki ikinci kampa gelmeden önce herkes kendi imkanları ölçütünde hazırlıklarını yaptı. Bir sakatlığımız, sıkıntımız yok çok şükür. Sağ olsun Yüksel hocamız bizlere olabildiğince sağlıklı şartlar sağlamaya çalışıyor. Bakanlık, federasyon, spor il müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde.

A LİGİNE YÜKSELEN BİR MİLLİ TAKIM OLARAK DÖNMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Polonya’da yüksek seviye bir organizasyon oluyor. Avrupa şampiyonasındayız. Kesinlikle kolay olmayacak. Grubumuzdan birinci çıkmak için çabalayacağız. Gruptaki en ciddi rakibimiz Slovakya gibi görünüyor. İlk maçımızı da bu takımla oynayacağız. Ardından çaprazdan gelecek olan takım ve son olarak da finali kazanıp Türkiye’ye A Ligi’ne yükselen bir Milli takım olarak dönmek için elimizden geleni yapacağız.Dizimde küçük bir sakatlığım vardı. Dinlenince atlattım çok şükür. Ufak tefek ağrılarımız var ancak bu durum oyunumu etkilemiyor. Kendi adıma da tüm gücümü sahaya vereceğim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.