19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençliğe hizmet geleceğin umududur!

Spor 05.10.2021 - 10:29, Güncelleme: 05.10.2021 - 10:29
 

Gençliğe hizmet geleceğin umududur!

Derince’de çocuklara ve gençlere yönelik projelere daima öncelik veren Başkan Aygün, İbni Sina Mahallesi’nde bir spor alanını daha hizmete açtı.

BAŞKAN AYGÜN  SÖZ VERDİĞİ GİBİ 41 PROJEYİ TAMAMLADI İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi sırasıyla hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ayrıca çocukların ve gençlerin talep ettiği spor alanlarını da oluşturarak kullanıma sundu.  Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi ile Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi gibi önemli projeleri ilçeye kazandıran Başkan Aygün, çocukların talepleri doğrultusunda bir spor alanını da bu kez İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Muhtar Ali Keleş Parkı’nda hizmete açtı. Yapımı tamamlanan futbol ve basketbol sahasının açılışı nedeniyle düzenlenen programa Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak, Meclis Üyeleri Nurhan Baytak, Kenan Yalçın, Mustafa Morgül ve Kurtuluş Aytekin, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, teşkilat yöneticileri, bölge sakinleri ve çocuklar katıldı.
Derince’de çocuklara ve gençlere yönelik projelere daima öncelik veren Başkan Aygün, İbni Sina Mahallesi’nde bir spor alanını daha hizmete açtı.

BAŞKAN AYGÜN  SÖZ VERDİĞİ GİBİ 41 PROJEYİ TAMAMLADI

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi sırasıyla hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ayrıca çocukların ve gençlerin talep ettiği spor alanlarını da oluşturarak kullanıma sundu.  Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi ile Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi gibi önemli projeleri ilçeye kazandıran Başkan Aygün, çocukların talepleri doğrultusunda bir spor alanını da bu kez İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Muhtar Ali Keleş Parkı’nda hizmete açtı. Yapımı tamamlanan futbol ve basketbol sahasının açılışı nedeniyle düzenlenen programa Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak, Meclis Üyeleri Nurhan Baytak, Kenan Yalçın, Mustafa Morgül ve Kurtuluş Aytekin, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, teşkilat yöneticileri, bölge sakinleri ve çocuklar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.