19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeniden Refah Gebze’de seçim hazırlığı başladı!

Siyaset 05.10.2021 - 10:31, Güncelleme: 05.10.2021 - 10:31
 

Yeniden Refah Gebze’de seçim hazırlığı başladı!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, kahvaltıda buluştu. Programda olası erken seçime karşı partililerle değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, seçim çalışmalarının Kocaeli ve Gebze Bölgesi’nde tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, gençlik kolları ve mahalle başkanları ile birlikte sabah namazını Çoban Mustafa Paşa Camiinde kıldıktan sonra kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda Türkiye ve Dünya gündemi, teşkilat çalışmaları ve 17 Ekim’de Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ının katılacağı Kocaeli Kültür Merkezinde yapılacak Sandık sorumluları Baş Müşahit ve müşahitleri toplantısı için yapılacak çalışmalar istişare edildi. BAŞ MÜŞAHİTLERİ YÜZDE 100 TAMAMLADIK İlçe Başkanı Engin Kılıç toplantıda yaptığı açıklamada, “Teşkilatlarımızın özveri ile gönüllerini açarak, heyecan ve coşku içerisindeki çalışmalarını taktır ediyorum. Genel Başkanımız Sandık baş müşahitleri çalışmasına Gebze’mizi dâhil ettikten sonra hızlı bir çalışma temposuna girdik. Gebze Teşkilatı olarak ilçemizde 775 sandığın baş müşahitlerini yüzde 100 tamamlamıştır. İnşallah 17 Ekimde Kocaeli Kültür Merkezinde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ının katılımıyla gerçekleşecek Baş Müşahit, Müşahit buluşmasına tüm teşkilatlarımızla firesiz katılacağız. Artık alternatif ve umut var. Yeniden Refah ile işçimize, memurumuza, esnafımıza bolluk ve bereket gelecek” dedi. SANDIKLARDA VAR OLACAĞIZ Genel Merkez Kocaeli Sandık Sorumlusu Yaşar Birgül ise, “Olası bir erken seçim halinde hazır olmak bakımından sandık baş müşahitlerinin belirlenmesi için teşkilatlarımızda ciddi bir çalışma yapılıyor. İlk etapta Gebze, Çayırova ve İzmit’te yaklaşık 2 bin seçim sandığından her birine baş müşahidimizi atadık. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde en büyük toplumsal destek ve mutabakatın bizim üzerimizde olduğu görülmektedir. Bu çalışmalarımızın tabana yayılması ve üstüne koyarak devam etmesi için il, ilçe sandık sorumlusu arkadaşlarımıza ve teşkilatımıza çok iş düşmektedir. Bu bağlamda Gebze İlçe Başkanımız nezdinde Gebze’deki sandık sorumlusu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler. Şimdi sıra 17 Ekim’de Kocaeli Kültür Merkezi’nde yapılacak sandık sorumluları toplantısına baş müşahit ve müşahitlerimizi getirmek olacaktır. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın dediği gibi; Sandıklarda var olacağız, her bir seçmeni tanıyacağız, hayatına dokunacağız ve milletimizin yüzünü ancak Millî Görüş'ün Yeniden Refah Partisi'nin güldürebileceğini anlatacağız. Allah'ın yardımı ve milletimizin teveccühü ile yapılacak ilk seçimde milletimizi yeniden Millî Görüş'ün 'Önce Millet' diyen, adil paylaşım ve istihdam diyen anlayışıyla tekrar buluşturacağız' ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, kahvaltıda buluştu. Programda olası erken seçime karşı partililerle değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, seçim çalışmalarının Kocaeli ve Gebze Bölgesi’nde tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, gençlik kolları ve mahalle başkanları ile birlikte sabah namazını Çoban Mustafa Paşa Camiinde kıldıktan sonra kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda Türkiye ve Dünya gündemi, teşkilat çalışmaları ve 17 Ekim’de Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ının katılacağı Kocaeli Kültür Merkezinde yapılacak Sandık sorumluları Baş Müşahit ve müşahitleri toplantısı için yapılacak çalışmalar istişare edildi.

BAŞ MÜŞAHİTLERİ YÜZDE 100 TAMAMLADIK

İlçe Başkanı Engin Kılıç toplantıda yaptığı açıklamada, “Teşkilatlarımızın özveri ile gönüllerini açarak, heyecan ve coşku içerisindeki çalışmalarını taktır ediyorum. Genel Başkanımız Sandık baş müşahitleri çalışmasına Gebze’mizi dâhil ettikten sonra hızlı bir çalışma temposuna girdik. Gebze Teşkilatı olarak ilçemizde 775 sandığın baş müşahitlerini yüzde 100 tamamlamıştır. İnşallah 17 Ekimde Kocaeli Kültür Merkezinde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ının katılımıyla gerçekleşecek Baş Müşahit, Müşahit buluşmasına tüm teşkilatlarımızla firesiz katılacağız. Artık alternatif ve umut var. Yeniden Refah ile işçimize, memurumuza, esnafımıza bolluk ve bereket gelecek” dedi.

SANDIKLARDA VAR OLACAĞIZ

Genel Merkez Kocaeli Sandık Sorumlusu Yaşar Birgül ise, “Olası bir erken seçim halinde hazır olmak bakımından sandık baş müşahitlerinin belirlenmesi için teşkilatlarımızda ciddi bir çalışma yapılıyor. İlk etapta Gebze, Çayırova ve İzmit’te yaklaşık 2 bin seçim sandığından her birine baş müşahidimizi atadık. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde en büyük toplumsal destek ve mutabakatın bizim üzerimizde olduğu görülmektedir. Bu çalışmalarımızın tabana yayılması ve üstüne koyarak devam etmesi için il, ilçe sandık sorumlusu arkadaşlarımıza ve teşkilatımıza çok iş düşmektedir. Bu bağlamda Gebze İlçe Başkanımız nezdinde Gebze’deki sandık sorumlusu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler. Şimdi sıra 17 Ekim’de Kocaeli Kültür Merkezi’nde yapılacak sandık sorumluları toplantısına baş müşahit ve müşahitlerimizi getirmek olacaktır. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın dediği gibi; Sandıklarda var olacağız, her bir seçmeni tanıyacağız, hayatına dokunacağız ve milletimizin yüzünü ancak Millî Görüş'ün Yeniden Refah Partisi'nin güldürebileceğini anlatacağız. Allah'ın yardımı ve milletimizin teveccühü ile yapılacak ilk seçimde milletimizi yeniden Millî Görüş'ün 'Önce Millet' diyen, adil paylaşım ve istihdam diyen anlayışıyla tekrar buluşturacağız' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.