Büyükakın, Tümamiral Gedik’i ziyaret etti

Kocaeli 05.10.2021 - 11:32, Güncelleme: 05.10.2021 - 11:32
 

Büyükakın, Tümamiral Gedik’i ziyaret etti

Büyükakın, Tümamiral Gedik’i ziyaret etti

Başkan Büyükakın, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik’i ziyaret etti. Deniz Eğitim ve Öğretim- Garnizon Komutanlığı Şeref Defterini imzalayan Başkan Büyükakın’a günün anısına hediye takdim edildi. Başkan Büyükakın, Tümamiral Ayhan Gedik’e görevinde başarılar diledi. Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik ise, Başkan Büyükakın’ın ziyaretlerinden onur duyduklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.
Büyükakın, Tümamiral Gedik’i ziyaret etti

Başkan Büyükakın, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik’i ziyaret etti. Deniz Eğitim ve Öğretim- Garnizon Komutanlığı Şeref Defterini imzalayan Başkan Büyükakın’a günün anısına hediye takdim edildi. Başkan Büyükakın, Tümamiral Ayhan Gedik’e görevinde başarılar diledi. Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik ise, Başkan Büyükakın’ın ziyaretlerinden onur duyduklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.