Çakır, Genel Başkan Yardımcısını ağırladı!

Siyaset 05.10.2021 - 12:40, Güncelleme: 05.10.2021 - 12:40
 

Çakır, Genel Başkan Yardımcısını ağırladı!

Çakır, Genel Başkan Yardımcısını ağırladı!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’i ağırladı. Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette yeni il binası ve çalışmalar hakkında İl Başkanı Serap Çakır’dan bilgiler alan Doğan Demir, parti çalışmalarıyla alakalı da değerlendirmelerde bulundu. Kocaeli teşkilatını ziyaret eden ve burada ziyaretle ilgili açıklamalar yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, “Partiyi kurarken nelerle karşılaşabileceğimizi öngörerek yola çıktık. Biz vatandaşımız için, vatandaşımızın mağdur olmaması için tüm şeffaflığıyla çalışmalarımızı anlatıyoruz. Serap Başkanımızın il başkanı olmasıyla birlikte partimizin Kocaeli’nde daha iyi noktalara geleceğine eminim. Vatandaşımızın en doğru kararı yapılan seçimlerde vereceğini ve Kocaeli’nin 11 ilçesinde ve Büyükşehir’de Gelecek Partisi’nin logosunu taşıyacağımıza inancım tam. Biz Kocaeli’nin refahını yükseltmek ve Kocaelililerin daha iyi yaşam kalitesine sahip olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. ÇAKIR’DAN GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA ‘SÖZ’ Ziyarette konuşan Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır ise ziyaretlerinden ötürü Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’e teşekkür ederek, Kocaeli’nde  ‘Gelecek Partisi’nin adını duymayan kalmayacağını söyledi. Kocaeli’nin en iyi noktaya gelmesi için Gelecek Partisi olarak tüm ilçelerde sahaya ineceklerini ve kapı kapı gezerek vatandaşlara partilerini anlatacaklarının sözünü de veren Başkan Çakır, üye çalışmaları hakkında da Doğan Demir’i bilgilendirdi. Çakır, Kocaeli’nde ilçe başkanlarının iyi bir seviyede olduğunu partinin üye sayısının artması için sık sık vatandaşlarla istişare ettiklerini söyledi. Üye ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve mahallelerde ev ziyaretleri yaptıklarının bilgisini veren Çakır, ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinlediklerini belirtti.
Çakır, Genel Başkan Yardımcısını ağırladı!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’i ağırladı.

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette yeni il binası ve çalışmalar hakkında İl Başkanı Serap Çakır’dan bilgiler alan Doğan Demir, parti çalışmalarıyla alakalı da değerlendirmelerde bulundu. Kocaeli teşkilatını ziyaret eden ve burada ziyaretle ilgili açıklamalar yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, “Partiyi kurarken nelerle karşılaşabileceğimizi öngörerek yola çıktık. Biz vatandaşımız için, vatandaşımızın mağdur olmaması için tüm şeffaflığıyla çalışmalarımızı anlatıyoruz. Serap Başkanımızın il başkanı olmasıyla birlikte partimizin Kocaeli’nde daha iyi noktalara geleceğine eminim. Vatandaşımızın en doğru kararı yapılan seçimlerde vereceğini ve Kocaeli’nin 11 ilçesinde ve Büyükşehir’de Gelecek Partisi’nin logosunu taşıyacağımıza inancım tam. Biz Kocaeli’nin refahını yükseltmek ve Kocaelililerin daha iyi yaşam kalitesine sahip olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ÇAKIR’DAN GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA ‘SÖZ’

Ziyarette konuşan Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır ise ziyaretlerinden ötürü Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’e teşekkür ederek, Kocaeli’nde  ‘Gelecek Partisi’nin adını duymayan kalmayacağını söyledi. Kocaeli’nin en iyi noktaya gelmesi için Gelecek Partisi olarak tüm ilçelerde sahaya ineceklerini ve kapı kapı gezerek vatandaşlara partilerini anlatacaklarının sözünü de veren Başkan Çakır, üye çalışmaları hakkında da Doğan Demir’i bilgilendirdi. Çakır, Kocaeli’nde ilçe başkanlarının iyi bir seviyede olduğunu partinin üye sayısının artması için sık sık vatandaşlarla istişare ettiklerini söyledi. Üye ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve mahallelerde ev ziyaretleri yaptıklarının bilgisini veren Çakır, ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinlediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.