“20 otobüs daha yola çıktı!”

Kocaeli 05.10.2021 - 14:25, Güncelleme: 05.10.2021 - 14:37
 

“20 otobüs daha yola çıktı!”

BALAMİR GÜNDOĞDU, SOSYAL MEDYADAN DUYURDU;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla BMC fabrikasından 20 otobüsün daha yola çıktığını duyurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl yaptığı ihaleyle alınan 109 otobüsten 20'si daha İzmit'e doğru yola çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, BMC fabrikasından fotoğraf paylaşarak, "20 otobüs daha yola çıktı" dedi 129 OTOBÜSTEN 40'I TAMAM 12 metrelik 20 adet otobüs İzmit'e doğru yola çıktı. Bilindiği gibi geçtiğimiz ay ilk partide 20 otobüs teslim alınmıştı. Bugünkü ikinci parti teslimiyle birlikte 40 adet otobüs teslim alınmış olacak. 84 adet 12 metre ve 36 adet körüklü CNG (Sıkıştırılmış doğalgaz) yakıtlı ve alçak tabanlı (A grubu) BMC, 7 adet 12 metrelik (C grubu) Mercedes ve 2 adet 8 metrelik (B grubu) Otokar marka otobüsün yılsonuna kadar Büyükşehir’e teslim edilmesi planlanıyor. “DEVAMI GELECEK” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Kendi öz kaynaklarımızla satın aldığımız 20 yeni otobüsümüz daha yola çıktı geliyor. Devamı da gelecek...” ifadelerini kullandı.
BALAMİR GÜNDOĞDU, SOSYAL MEDYADAN DUYURDU;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla BMC fabrikasından 20 otobüsün daha yola çıktığını duyurdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl yaptığı ihaleyle alınan 109 otobüsten 20'si daha İzmit'e doğru yola çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, BMC fabrikasından fotoğraf paylaşarak, "20 otobüs daha yola çıktı" dedi

129 OTOBÜSTEN 40'I TAMAM

12 metrelik 20 adet otobüs İzmit'e doğru yola çıktı. Bilindiği gibi geçtiğimiz ay ilk partide 20 otobüs teslim alınmıştı. Bugünkü ikinci parti teslimiyle birlikte 40 adet otobüs teslim alınmış olacak. 84 adet 12 metre ve 36 adet körüklü CNG (Sıkıştırılmış doğalgaz) yakıtlı ve alçak tabanlı (A grubu) BMC, 7 adet 12 metrelik (C grubu) Mercedes ve 2 adet 8 metrelik (B grubu) Otokar marka otobüsün yılsonuna kadar Büyükşehir’e teslim edilmesi planlanıyor.

“DEVAMI GELECEK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Kendi öz kaynaklarımızla satın aldığımız 20 yeni otobüsümüz daha yola çıktı geliyor. Devamı da gelecek...” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.