19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Herkesi kucaklayacağız!”

Siyaset 05.10.2021 - 15:37, Güncelleme: 05.10.2021 - 15:37
 

“Herkesi kucaklayacağız!”

MHP’Lİ ÖZDEMİR ÇOK İDDİALI KONUŞTU;

Bu hafta Hedef TV ekranlarında, Ömer’ce Gündem programında konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özdemir, MHP’nin herkesi kucaklayacağını söyledi. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Hedef TV ekranlarında Ömer’ce Gündem programına konuk oldu. Programda konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı olarak birkaç ay önce göreve geldiğini, yeni, dinamik, genç ve tahsilli bir yönetim oluşturduklarını, hedeflerinin ise ülkücü camia adına öncelikle Gebze ve tüm ülkeye hizmet etmek olduklarını beyan etti. Gebze’nin de sorunlarına değinen Özdemir, Sanayi bölgesiyiz, Gebze sanayide Türkiye’nin başkenti konumundadır onun içinde Gebze’nin kazanması ve kazanılanında Gebze’de harcanması gerektiğini dile getirdi. “TAZE HEYECANLARLA YOLA ÇIKTIK” MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir konuşmasında, “Daha önceki süreçlerde bizlerle beraber olup şimdilerde aramızda olmayan birçok üyemize, bize gönül veren seçmenlerimize de gideceğiz onları tekrar partimize kazandırmak için gerekli çalışmaları hazırladık. Ayrıca parti çalışmalarına gençleri ve özellikle bayanları da, dahil etmek için yönetimimizle müzakereler ve bu oluşumlar için istişareler halindeyiz, ilk fırsatta bu oluşumları güçlendirip, partimize bayanları ve gençleri toplayacağız çünkü bu iki unsur her parti için güçtür. Cumhur ittifakı, seçimler ve seçim sonları tutumlara da değinen Özdemir, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin aldığı kararlar doğrultusunda devam ediyoruz, ittifakımızda devam edecek bizde Gebze’mizde ittifak ruhuyla hareket edeceğiz.  İl başkanımız ve yönetim ile uyum içerisinde çalışıyoruz taze kan ve taze heyecanlar ile yola çıktık” diye konuştu.  
MHP’Lİ ÖZDEMİR ÇOK İDDİALI KONUŞTU;

Bu hafta Hedef TV ekranlarında, Ömer’ce Gündem programında konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özdemir, MHP’nin herkesi kucaklayacağını söyledi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Hedef TV ekranlarında Ömer’ce Gündem programına konuk oldu. Programda konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı olarak birkaç ay önce göreve geldiğini, yeni, dinamik, genç ve tahsilli bir yönetim oluşturduklarını, hedeflerinin ise ülkücü camia adına öncelikle Gebze ve tüm ülkeye hizmet etmek olduklarını beyan etti. Gebze’nin de sorunlarına değinen Özdemir, Sanayi bölgesiyiz, Gebze sanayide Türkiye’nin başkenti konumundadır onun içinde Gebze’nin kazanması ve kazanılanında Gebze’de harcanması gerektiğini dile getirdi.

“TAZE HEYECANLARLA YOLA ÇIKTIK”

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir konuşmasında, “Daha önceki süreçlerde bizlerle beraber olup şimdilerde aramızda olmayan birçok üyemize, bize gönül veren seçmenlerimize de gideceğiz onları tekrar partimize kazandırmak için gerekli çalışmaları hazırladık. Ayrıca parti çalışmalarına gençleri ve özellikle bayanları da, dahil etmek için yönetimimizle müzakereler ve bu oluşumlar için istişareler halindeyiz, ilk fırsatta bu oluşumları güçlendirip, partimize bayanları ve gençleri toplayacağız çünkü bu iki unsur her parti için güçtür. Cumhur ittifakı, seçimler ve seçim sonları tutumlara da değinen Özdemir, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin aldığı kararlar doğrultusunda devam ediyoruz, ittifakımızda devam edecek bizde Gebze’mizde ittifak ruhuyla hareket edeceğiz.  İl başkanımız ve yönetim ile uyum içerisinde çalışıyoruz taze kan ve taze heyecanlar ile yola çıktık” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.