Küçük Emir’den Çiler’e ziyaret

Gebze 05.10.2021 - 16:57, Güncelleme: 05.10.2021 - 16:57
 

Küçük Emir’den Çiler’e ziyaret

Küçük Emir’den Çiler’e ziyaret

Gebze’de anaokulu öğrencisi olan Küçük Emir, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i makamında ziyaret ederek Ticaret Odası nedir ve nasıl oda başkanı olunur konulu söyleşi gerçekleştirdi. Gebze’de bulunan bir anaokulunda öğrenci olan Küçük Emir Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette bir süre sohbet eden Küçük Emir ve Nail Çiler, başarılar dileyerek hediyeler verdi. Gebze Ticaret Odası’ndan ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, “Odamızı ziyaret eden anaokulu öğrencisi Emir ile Yönetim Kurulu Başkanımız, Ticaret Odası nedir ve nasıl oda başkanı olunur konulu keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.  Başkanımız küçük Emir’e tüm hayallerine ulaştığı başarılarla dolu bir hayat diledi” ifadelerine yer verildi.
Küçük Emir’den Çiler’e ziyaret

Gebze’de anaokulu öğrencisi olan Küçük Emir, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i makamında ziyaret ederek Ticaret Odası nedir ve nasıl oda başkanı olunur konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Gebze’de bulunan bir anaokulunda öğrenci olan Küçük Emir Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette bir süre sohbet eden Küçük Emir ve Nail Çiler, başarılar dileyerek hediyeler verdi. Gebze Ticaret Odası’ndan ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, “Odamızı ziyaret eden anaokulu öğrencisi Emir ile Yönetim Kurulu Başkanımız, Ticaret Odası nedir ve nasıl oda başkanı olunur konulu keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.  Başkanımız küçük Emir’e tüm hayallerine ulaştığı başarılarla dolu bir hayat diledi” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.