Gebze’ye yeni kaymakamlık binası geliyor!

Gebze 05.10.2021 - 17:01, Güncelleme: 05.10.2021 - 17:01
 

Gebze’ye yeni kaymakamlık binası geliyor!

Gebze’ye yeni kaymakamlık binası geliyor!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda ilçeye yeni kaymakamlık binasının müjdesini verdi. Büyükgöz, yapım süreci belediye tarafından yürütülecek ve tüm finansmanının İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanacağı yeni kaymakamlık binasının kışlaya yapılacağını açıkladı. Gebze’nin Ekim meclisinde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den bir müjde daha geldi. Büyükgöz, Gebze Belediyesi ile İçişleri Bakanlığı arasında yapılacak protokol kapsamında Gebze’ye yeni bir kaymakamlık binasının kazandırılacağını açıkladı. Kaymakamlık binasının tüm finansmanının İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanacağını açıklayan Büyükgöz, proje ve yapım işlemlerinin de Gebze Belediyesi tarafından yürütüleceğini açıkladı. Büyükgöz, mecliste Eskihisar ve İlyasbey Camii projesi hakkında da meclisi bilgilendirdi. Büyükgöz’ün konu hakkında açıklamaları şu şekilde;  Eskihisar kale çevresiyle alakalı bu hafta başlangıç yapılacak. Müteahhitle şu prensipte anlaşmış olduk. 1 Mayıs 2022’ye kadar imalat işlerinin bitmesi konusunda anlaştık. 7/24 çalışma prensibi esaslı çalışacaklar. Keza İlyasbey Camii projesi de normal şartlarda daha uzundu. Orada da 90 günlük bir kısaltmayla işi teslim alacağız. Orada da hafriyat çalışmaları başladı. Eski devlet hastanesinin orada çalışmalar başlıyor. O projeyi de zamanından önce gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. “MÜJDEYİ VERMEK BANA DÜŞTÜ” Kaymakamlık konusu önergeyle gelen bir konu. Bugün sabah netleşti ve Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun. Gebze’ye bu müjdeyi sizlerin huzurunda vermek istiyorum. Cumartesi günü Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Kocaeli’ne gelmişti. Orada güvenlik koordinasyon toplantısı esnasında kendisine Gebze’nin kaymakamlık binasına ihtiyaç duyduğu aktarılmış oldu. Nihayetinde de sağ olsunlar hızlı bir şekilde talimatlarını verdi ve bu sabah olur çıkmış oldu ve bizden de hızlı bir şekilde imalatı gerçekleştirmek için karar istendi. TEKNİK İŞLEMLER BELEDİYEDEN, FİNANSMAN BAKANLIKTAN İhale işlemlerini, kontrol ve yapım işlemlerini Gebze Belediyesi olarak biz yürüteceğiz, finansmanını da tamamen İçişleri Bakanlığı karşılamış olacak. Yapacağımız protokolle beraber harcamaların tamamı bakanlık tarafından karşılanacak. Yapım süreci ve kontrolünü belediyemize bırakmış olacaklar. Gebze’ye yakışır, Gebze’nin merakla beklediği bu sevinci Gebze kamuoyuyla paylaşmış oluyoruz.” Gündemin son maddesine eklenen önerge oybirliği ile kabul edildi.
Gebze’ye yeni kaymakamlık binası geliyor!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda ilçeye yeni kaymakamlık binasının müjdesini verdi. Büyükgöz, yapım süreci belediye tarafından yürütülecek ve tüm finansmanının İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanacağı yeni kaymakamlık binasının kışlaya yapılacağını açıkladı.

Gebze’nin Ekim meclisinde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den bir müjde daha geldi. Büyükgöz, Gebze Belediyesi ile İçişleri Bakanlığı arasında yapılacak protokol kapsamında Gebze’ye yeni bir kaymakamlık binasının kazandırılacağını açıkladı. Kaymakamlık binasının tüm finansmanının İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanacağını açıklayan Büyükgöz, proje ve yapım işlemlerinin de Gebze Belediyesi tarafından yürütüleceğini açıkladı. Büyükgöz, mecliste Eskihisar ve İlyasbey Camii projesi hakkında da meclisi bilgilendirdi. Büyükgöz’ün konu hakkında açıklamaları şu şekilde;  Eskihisar kale çevresiyle alakalı bu hafta başlangıç yapılacak. Müteahhitle şu prensipte anlaşmış olduk. 1 Mayıs 2022’ye kadar imalat işlerinin bitmesi konusunda anlaştık. 7/24 çalışma prensibi esaslı çalışacaklar. Keza İlyasbey Camii projesi de normal şartlarda daha uzundu. Orada da 90 günlük bir kısaltmayla işi teslim alacağız. Orada da hafriyat çalışmaları başladı. Eski devlet hastanesinin orada çalışmalar başlıyor. O projeyi de zamanından önce gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

“MÜJDEYİ VERMEK BANA DÜŞTÜ”

Kaymakamlık konusu önergeyle gelen bir konu. Bugün sabah netleşti ve Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun. Gebze’ye bu müjdeyi sizlerin huzurunda vermek istiyorum. Cumartesi günü Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Kocaeli’ne gelmişti. Orada güvenlik koordinasyon toplantısı esnasında kendisine Gebze’nin kaymakamlık binasına ihtiyaç duyduğu aktarılmış oldu. Nihayetinde de sağ olsunlar hızlı bir şekilde talimatlarını verdi ve bu sabah olur çıkmış oldu ve bizden de hızlı bir şekilde imalatı gerçekleştirmek için karar istendi.

TEKNİK İŞLEMLER BELEDİYEDEN, FİNANSMAN BAKANLIKTAN

İhale işlemlerini, kontrol ve yapım işlemlerini Gebze Belediyesi olarak biz yürüteceğiz, finansmanını da tamamen İçişleri Bakanlığı karşılamış olacak. Yapacağımız protokolle beraber harcamaların tamamı bakanlık tarafından karşılanacak. Yapım süreci ve kontrolünü belediyemize bırakmış olacaklar. Gebze’ye yakışır, Gebze’nin merakla beklediği bu sevinci Gebze kamuoyuyla paylaşmış oluyoruz.” Gündemin son maddesine eklenen önerge oybirliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.