19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Millilerimizin hedefi Sırbistan

Spor 06.10.2021 - 10:21, Güncelleme: 06.10.2021 - 10:21
 

Millilerimizin hedefi Sırbistan

A Milli kadın hentbol takımı Baş Antrenörü Birol Ünsal, son zamanların en formda milli takımını oluşturduklarını belirterek, hedeflerinin Sırbistan karşısında puan almak olduğunu ifade etti.

2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Grup Elemeleri başlıyor. A Milli Kadın hentbol takımımız, 6. grup ilk müsabakasında bugün deplasmanda Sırbistan ile, ikinci karşılaşmada ise Eskişehir'de İsveç ile oynayacak. Millilerimiz, bu müsabakalar için Ankara'daki kamp çalışmalarını tamamladı. 28 Eylül salı günü toplanan milli takımımız, günde çift antrenmanla kamp çalışmaları gerçekleştirdi. ÜNSAL EN FORMDA OYUNCULAR İLE BİR ARADAYIZ Kamp çalışmaları ve Sırbistan ile İsveç maçları hakkında değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Birol Ünsal, son zamanların en formda oyuncularıyla bir arada olduklarını belirterek, grup maçlarına iyi başlamak istediklerini söyledi. Sırbistan karşısında hedeflerinin puan olduğunu söyleyen Ünsal, grubun favorisi İsveç karşısında da Eskişehir'de en iyi mücadeleyi vereceklerini kaydetti. Takımda sporcuların hırsından ve performansından memnun olduğunu dile getiren Ünsal, sporcularına güvendiğini söyledi. BİLİNMESİ GEREKENLER Bu akşam 19:00'da Zrenjanin kentindeki Kristalna Dvoran'da Sırbistan ile karşılaşacak. Millilerimiz maçın ardından Türkiye'ye dönecek ve 10 Ekim Pazar günü Eskişehir Porsuk spor salonunda İsveç ile karşı karşıya gelecek. Her iki karşılaşmada TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.
A Milli kadın hentbol takımı Baş Antrenörü Birol Ünsal, son zamanların en formda milli takımını oluşturduklarını belirterek, hedeflerinin Sırbistan karşısında puan almak olduğunu ifade etti.

2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Grup Elemeleri başlıyor. A Milli Kadın hentbol takımımız, 6. grup ilk müsabakasında bugün deplasmanda Sırbistan ile, ikinci karşılaşmada ise Eskişehir'de İsveç ile oynayacak. Millilerimiz, bu müsabakalar için Ankara'daki kamp çalışmalarını tamamladı. 28 Eylül salı günü toplanan milli takımımız, günde çift antrenmanla kamp çalışmaları gerçekleştirdi.

ÜNSAL EN FORMDA OYUNCULAR İLE BİR ARADAYIZ

Kamp çalışmaları ve Sırbistan ile İsveç maçları hakkında değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Birol Ünsal, son zamanların en formda oyuncularıyla bir arada olduklarını belirterek, grup maçlarına iyi başlamak istediklerini söyledi. Sırbistan karşısında hedeflerinin puan olduğunu söyleyen Ünsal, grubun favorisi İsveç karşısında da Eskişehir'de en iyi mücadeleyi vereceklerini kaydetti. Takımda sporcuların hırsından ve performansından memnun olduğunu dile getiren Ünsal, sporcularına güvendiğini söyledi.

BİLİNMESİ GEREKENLER

Bu akşam 19:00'da Zrenjanin kentindeki Kristalna Dvoran'da Sırbistan ile karşılaşacak. Millilerimiz maçın ardından Türkiye'ye dönecek ve 10 Ekim Pazar günü Eskişehir Porsuk spor salonunda İsveç ile karşı karşıya gelecek. Her iki karşılaşmada TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.