Memleket Partisi Darıca’ya ‘kadın’ başkan!

Siyaset 06.10.2021 - 11:53, Güncelleme: 06.10.2021 - 15:53
 

Memleket Partisi Darıca’ya ‘kadın’ başkan!

İlçelerde başkan atamakta sıkıntı yaşayan Memleket Partisi, Darıca İlçe Başkanlığı’na sorunsuz bir şekilde başkan atadı. Hem sorunsuz bir yönetim oluşturan hem de Darıca’ya kadın’ bir başkan atayarak ilgiyi üzerine çeken Memleket Partisi Darıca’nın başkanlığına ‘Ayla Aydın’ı resmen atadı.

Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından genel merkeze gönderilen Darıca İlçe Yönetimi listesi partinin üst düzey yönetimi tarafından yapılan görüşmelerin ardından resmen onaylandı. İlçe Başkanlığı’na kurucu ilçe başkanı olarak Ayla Aydın’ın atandığı öğrenilirken Aydın’ın Yönetim Kurulu listesi de belli oldu. İŞTE MEMLEKET PARTİSİ DARICA İLÇE YÖNETİMİ; Başkan Ayla Aydın olurken yönetim kurulu ise Osman Derak, Özkan Özçelik, Furkan Pehlivan, Arif Yılmaz, Altan Er, Gamze Göze, Serkan Yıldırım, Ferdi Arslan, Barış Ardalı, Hakan Yılmaz, Sevgi Uludoğan, Okan Özkan, Yusuf Çağrı Aktaş, İlker Boğa, Raif Açık, Savaş İnce, Derya Boğa, Mahmuthan Özçelik, Fırat Tosun, Üsame Durmuş, Evrim Coşkun, Mustafa Karşı, Gülsüm Selin Yıldız, Çiçek Güntay, Fikret Fikretoğlu, Büşra Özçelik, Nurhay Akbulut, Güliz Durmuş, Sevgi Aydın, Akif Güney’den oluştu. ‘YAPAMAZSIN’ DİYENLERE İNAT BU YOLA ÇIKTIM Öte yandan gazetemize ilk basın açıklamasını yapan Memleket Partisi’nin ilk kadın başkanı ve Darıca İlçe Başkanı Ayla Aydın Memleket Partisi’ne başkan olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, “Kocaeli’nde ve 81 ilde ilk kadın başkanlar arasında olmak benim için onurdur. Hele ki doğduğum ve büyüdüğüm Darıca’yı temsil etmek benim için çok önemli. Göreve talip olduğum günden beri ‘gençliğime’ dem vurarak yapamazsın diyenlere inat bu yolda Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce başta olmak üzere İl Başkanımız Nejat Bayhan’ı ve benimle bu yolda yürümeye çıkan yönetimimi utandırmadan alnımın akıyla çıkmayı hedefliyorum” dedi. DARICA’DA HER ŞEYİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ Darıca’da gençlerin söz sahibi olması için yönetime başvurduklarını sözlerine ekleyen Başkan Aydın, “Gençlerin siyasette ön plana çıkma vakti çoktan gelmişti. Bende inandığım ve güvendiğim Sayın Muharrem İnce ile bu yolda yürümeye ant içtim. Gençlerin neler yapabileceğini, hele ki genç kadınların neler yapabileceğini göstermek için Darıca’ya talip oldum. İnanıyorum ki Darıca’da el birliğiyle çok güzel işler başaracağız. Yönetimimde tıpkı benim gibi gençlerden oluşuyor. Biz Memleket Partisi gençleri olarak Darıca’da her şeyi değiştirmeye geliyoruz. Ayrıca bizlere inanan ve siyasette gençlerin önünü açmayı hedefleyerek gençlere söz ve yönetim hakkı veren Genel Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. “MUHARREM İNCE ÇÜNKÜ…” Neden Muharrem İnce sorularına da net bir şekilde cevap veren Başkan Aydın, “Atatürk’ün ilke ve devrimlerini kendisine hedef alan ve bu hedefinden şaşmayan Muharrem İnce ve ne cumhur ne millet tek yol memleket sloganıyla Türkiye’nin en demokratik partisi olan Memleket Partisi’nde yol yürümek benim için onurdur. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin de dediği gibi biz de ‘Sağ sol yok, sadece Atatürk’ün düşünceleri ve yol göstericiliği var.” dedi.    
İlçelerde başkan atamakta sıkıntı yaşayan Memleket Partisi, Darıca İlçe Başkanlığı’na sorunsuz bir şekilde başkan atadı. Hem sorunsuz bir yönetim oluşturan hem de Darıca’ya kadın’ bir başkan atayarak ilgiyi üzerine çeken Memleket Partisi Darıca’nın başkanlığına ‘Ayla Aydın’ı resmen atadı.

Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından genel merkeze gönderilen Darıca İlçe Yönetimi listesi partinin üst düzey yönetimi tarafından yapılan görüşmelerin ardından resmen onaylandı. İlçe Başkanlığı’na kurucu ilçe başkanı olarak Ayla Aydın’ın atandığı öğrenilirken Aydın’ın Yönetim Kurulu listesi de belli oldu.

İŞTE MEMLEKET PARTİSİ DARICA İLÇE YÖNETİMİ;

Başkan Ayla Aydın olurken yönetim kurulu ise Osman Derak, Özkan Özçelik, Furkan Pehlivan, Arif Yılmaz, Altan Er, Gamze Göze, Serkan Yıldırım, Ferdi Arslan, Barış Ardalı, Hakan Yılmaz, Sevgi Uludoğan, Okan Özkan, Yusuf Çağrı Aktaş, İlker Boğa, Raif Açık, Savaş İnce, Derya Boğa, Mahmuthan Özçelik, Fırat Tosun, Üsame Durmuş, Evrim Coşkun, Mustafa Karşı, Gülsüm Selin Yıldız, Çiçek Güntay, Fikret Fikretoğlu, Büşra Özçelik, Nurhay Akbulut, Güliz Durmuş, Sevgi Aydın, Akif Güney’den oluştu.

‘YAPAMAZSIN’ DİYENLERE İNAT BU YOLA ÇIKTIM

Öte yandan gazetemize ilk basın açıklamasını yapan Memleket Partisi’nin ilk kadın başkanı ve Darıca İlçe Başkanı Ayla Aydın Memleket Partisi’ne başkan olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, “Kocaeli’nde ve 81 ilde ilk kadın başkanlar arasında olmak benim için onurdur. Hele ki doğduğum ve büyüdüğüm Darıca’yı temsil etmek benim için çok önemli. Göreve talip olduğum günden beri ‘gençliğime’ dem vurarak yapamazsın diyenlere inat bu yolda Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce başta olmak üzere İl Başkanımız Nejat Bayhan’ı ve benimle bu yolda yürümeye çıkan yönetimimi utandırmadan alnımın akıyla çıkmayı hedefliyorum” dedi.

DARICA’DA HER ŞEYİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ

Darıca’da gençlerin söz sahibi olması için yönetime başvurduklarını sözlerine ekleyen Başkan Aydın, “Gençlerin siyasette ön plana çıkma vakti çoktan gelmişti. Bende inandığım ve güvendiğim Sayın Muharrem İnce ile bu yolda yürümeye ant içtim. Gençlerin neler yapabileceğini, hele ki genç kadınların neler yapabileceğini göstermek için Darıca’ya talip oldum. İnanıyorum ki Darıca’da el birliğiyle çok güzel işler başaracağız. Yönetimimde tıpkı benim gibi gençlerden oluşuyor. Biz Memleket Partisi gençleri olarak Darıca’da her şeyi değiştirmeye geliyoruz. Ayrıca bizlere inanan ve siyasette gençlerin önünü açmayı hedefleyerek gençlere söz ve yönetim hakkı veren Genel Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“MUHARREM İNCE ÇÜNKÜ…”

Neden Muharrem İnce sorularına da net bir şekilde cevap veren Başkan Aydın, “Atatürk’ün ilke ve devrimlerini kendisine hedef alan ve bu hedefinden şaşmayan Muharrem İnce ve ne cumhur ne millet tek yol memleket sloganıyla Türkiye’nin en demokratik partisi olan Memleket Partisi’nde yol yürümek benim için onurdur. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin de dediği gibi biz de ‘Sağ sol yok, sadece Atatürk’ün düşünceleri ve yol göstericiliği var.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.