CHP Darıca’dan basın toplantısı!

Siyaset 06.10.2021 - 13:41, Güncelleme: 06.10.2021 - 13:41
 

CHP Darıca’dan basın toplantısı!

CHP Darıca’dan basın toplantısı!

CHP Darıca İlçe Örgütü basınla bir araya gelerek ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. Toplantıda çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini, bundan çıkışın millet ittifakı bileşenleri ile parlementer sisteme dönüş ile gerçekleşebileceğini söyledi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, basınla bir araya gelerek ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. İlçe Örgütünde düzenlenen basın toplantısında ülke ve yerel gündem hakkında bilgilendirmede bulunulurken, belediye meclisi komisyonlarında görev alan meclis üyeleri de meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililerinin de katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini, bundan çıkışın millet ittifakı bileşenleri ile parlementer sisteme dönüş ile gerçekleşebileceğini söyledi. “DARICA’DA ÇOK SAYIDA SORUN VAR” Yerelde de sorunların hala devam etmekte olduğunun altını çizen Başkan Gökhan Aktaş şöyle devam etti; “Darıca’da yaşanan çok sayıda sorunlarla karşılaşıyoruz. Bizlerde gerek yönetim gerekse de meclis üyeleri ile partililer, trafik, göçmen, imar, trafik gibi çok sayıda soruna duyarsız kalmıyor çözüm üretmeye çalışıyor bunlar için meclise önergeler veriyoruz. Ancak ne yazık ki çoğu mecliste reddediliyor. Örneğin pandemi sürecinde CHP olarak Belediyeye ilçe genelinde pandemiden etkilenen belirlenecek esnafa 6 ay boyunca nakdi destek sağlanması yönündeki önergemiz yine reddedildi. Bunun örnekleri çok. Ülke gibi ilçemizde iyi yönetilemiyor. Ama bizler yılmadan usanmadan mücadele etmeye çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi MECLİS ÜYELERİ ÖNERGELERİ KONUŞTU Başkan Gökhan Aktaş’ın ardından Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Aydın Işık ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Özkan Sarıtoprak partililere meclis çalışmaları ve verilen önergeler hakkında bilgilendirmede bulundu.  
CHP Darıca’dan basın toplantısı!

CHP Darıca İlçe Örgütü basınla bir araya gelerek ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. Toplantıda çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini, bundan çıkışın millet ittifakı bileşenleri ile parlementer sisteme dönüş ile gerçekleşebileceğini söyledi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, basınla bir araya gelerek ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. İlçe Örgütünde düzenlenen basın toplantısında ülke ve yerel gündem hakkında bilgilendirmede bulunulurken, belediye meclisi komisyonlarında görev alan meclis üyeleri de meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililerinin de katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini, bundan çıkışın millet ittifakı bileşenleri ile parlementer sisteme dönüş ile gerçekleşebileceğini söyledi.

“DARICA’DA ÇOK SAYIDA SORUN VAR”

Yerelde de sorunların hala devam etmekte olduğunun altını çizen Başkan Gökhan Aktaş şöyle devam etti; “Darıca’da yaşanan çok sayıda sorunlarla karşılaşıyoruz. Bizlerde gerek yönetim gerekse de meclis üyeleri ile partililer, trafik, göçmen, imar, trafik gibi çok sayıda soruna duyarsız kalmıyor çözüm üretmeye çalışıyor bunlar için meclise önergeler veriyoruz. Ancak ne yazık ki çoğu mecliste reddediliyor. Örneğin pandemi sürecinde CHP olarak Belediyeye ilçe genelinde pandemiden etkilenen belirlenecek esnafa 6 ay boyunca nakdi destek sağlanması yönündeki önergemiz yine reddedildi. Bunun örnekleri çok. Ülke gibi ilçemizde iyi yönetilemiyor. Ama bizler yılmadan usanmadan mücadele etmeye çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi

MECLİS ÜYELERİ ÖNERGELERİ KONUŞTU

Başkan Gökhan Aktaş’ın ardından Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Aydın Işık ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Özkan Sarıtoprak partililere meclis çalışmaları ve verilen önergeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.