Darıca’nın ek ödeneğine CHP’den şerh!

Darıca 06.10.2021 - 13:54, Güncelleme: 06.10.2021 - 13:54
 

Darıca’nın ek ödeneğine CHP’den şerh!

Darıca’nın ek ödeneğine CHP’den şerh!

Darıca Belediyesi’nin 2022 yılı 283 Milyon TL bütçesine ve 21 Milyon TL’lik ek ödeneğe CHP’li grubu tarafından şerh konuldu. Darıca Belediyesi Ekim ayı meclis ayı toplantısı Muzaffer Bıyık başkanlığında toplandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden gelen “Deniz Yıldızları Lisesi Erkek Yüzme Havuzuna Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Eray Şamdan’ın isminin verilmesi” önergesi AK Parti, CHP ve MHP grubunun oyları ile kabul edildi. Ardından komisyon raporlarına geçildi. 2022 yılı performans programı, 2022 yılı tahmini bütçe, 2022 yılı gelir tarifesi, 21 Milyon TL ek ödenek talebi AK Parti ve MHP grubunun oyları ile oy çokluğu ile kabul edilirken CHP grubu reddederek şerh koydu.
Darıca’nın ek ödeneğine CHP’den şerh!

Darıca Belediyesi’nin 2022 yılı 283 Milyon TL bütçesine ve 21 Milyon TL’lik ek ödeneğe CHP’li grubu tarafından şerh konuldu.

Darıca Belediyesi Ekim ayı meclis ayı toplantısı Muzaffer Bıyık başkanlığında toplandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden gelen “Deniz Yıldızları Lisesi Erkek Yüzme Havuzuna Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Eray Şamdan’ın isminin verilmesi” önergesi AK Parti, CHP ve MHP grubunun oyları ile kabul edildi. Ardından komisyon raporlarına geçildi. 2022 yılı performans programı, 2022 yılı tahmini bütçe, 2022 yılı gelir tarifesi, 21 Milyon TL ek ödenek talebi AK Parti ve MHP grubunun oyları ile oy çokluğu ile kabul edilirken CHP grubu reddederek şerh koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.