Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde Cengiz Seçsev dönemi!

Spor 07.10.2021 - 10:04, Güncelleme: 07.10.2021 - 10:04
 

Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde Cengiz Seçsev dönemi!

Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde Cengiz Seçsev dönemi!

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği genç teknik direktörü Sarp Yiğit’in ayrılması sonucu ile boşalan göreve Cengiz Seçsev’ i getirdiğini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Deneyimli isim son olarak TFF 2. Ligde mücadele eden Eskişehirspor’un başında yer almıştı. NELER YAŞANMIŞTI? Temsilcimiz evinde konuk ettiği Şile Yıldızspor’a 1-0 kaybetmiş. Sezonun beşinci karşılaşmasından da galibiyetle ayrılamayan ve 2 puanda kalan sarı yeşillilerde oyun sonu genç teknik adam Sarp Yiğit’e tepki gösterilirken kulübede kalmış ve bir süre çıkamamıştı. Akşamüzeri gerçekleştirilen olağanüstü toplantının ardından resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Sezon başında teknik direktörlük görevine gelen Sarp Yiğit ile karşılıklı olarak sözleşmesi fesih edilerek kulübümüzdeki Teknik Direktörlük görevinden ayrılmıştır. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN Sarı yeşilliler geçtiğimiz gün akşam saatlerinde açıkladığı tecrübeli teknik adam için resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şu şekilde. Darıca Gençlerbirliği’miz Sarp Yiğit’in ayrılması sonucu boşalan Teknik Direktörlük görevine geçen sezon Eskişehirspor’da görev yapan Cengiz Seçsev’i getirmiştir. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun. İŞTE SEÇSEV’İN DAHA ÖNCE ÇALIŞTIRDIĞI EKİPLER 60 yaşındaki teknik adam, daha önce Bilecikspor, Eyüpspor, Eskişehir Şekerspor, Kütahyaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, BUGSAŞ Spor, Tarsus İdman Yurdu, Niğde Belediyespor, Batman Petrolspor, Düzcespor ve son olarak Eskişehirspor’u çalıştırdı.
Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde Cengiz Seçsev dönemi!

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği genç teknik direktörü Sarp Yiğit’in ayrılması sonucu ile boşalan göreve Cengiz Seçsev’ i getirdiğini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Deneyimli isim son olarak TFF 2. Ligde mücadele eden Eskişehirspor’un başında yer almıştı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Temsilcimiz evinde konuk ettiği Şile Yıldızspor’a 1-0 kaybetmiş. Sezonun beşinci karşılaşmasından da galibiyetle ayrılamayan ve 2 puanda kalan sarı yeşillilerde oyun sonu genç teknik adam Sarp Yiğit’e tepki gösterilirken kulübede kalmış ve bir süre çıkamamıştı. Akşamüzeri gerçekleştirilen olağanüstü toplantının ardından resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Sezon başında teknik direktörlük görevine gelen Sarp Yiğit ile karşılıklı olarak sözleşmesi fesih edilerek kulübümüzdeki Teknik Direktörlük görevinden ayrılmıştır. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Sarı yeşilliler geçtiğimiz gün akşam saatlerinde açıkladığı tecrübeli teknik adam için resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şu şekilde. Darıca Gençlerbirliği’miz Sarp Yiğit’in ayrılması sonucu boşalan Teknik Direktörlük görevine geçen sezon Eskişehirspor’da görev yapan Cengiz Seçsev’i getirmiştir. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun.

İŞTE SEÇSEV’İN DAHA ÖNCE ÇALIŞTIRDIĞI EKİPLER

60 yaşındaki teknik adam, daha önce Bilecikspor, Eyüpspor, Eskişehir Şekerspor, Kütahyaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, BUGSAŞ Spor, Tarsus İdman Yurdu, Niğde Belediyespor, Batman Petrolspor, Düzcespor ve son olarak Eskişehirspor’u çalıştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.