19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muhtar Çevik’ten Başkan Kaya’ya ziyaret!

Siyaset 07.10.2021 - 10:31, Güncelleme: 07.10.2021 - 10:31
 

Muhtar Çevik’ten Başkan Kaya’ya ziyaret!

Gebze Yağcılar Köyü Mahalle Muhtarı Ersun Çevik ve beraberindeki heyet AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret ederek yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Gebze Yağcılar Köyü Mahalle Muhtarı Ersun Çevik ve beraberindeki heyeti AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kaya ve yönetimi ile istişarelerde bulunan Muhtar Çevik, Kaya ve ekibine teşekkürlerini ileterek “Pandemi sürecinde ayrım gözetmeksizin vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinlemek için sık sık Yağcılar Köyünü ziyaret eden Recep Bey’e ve yönetimine teşekkür ederim. Gerek kendisi gerekse de muhalefet partileri ile istişarelerde bulunarak mahallemizin sorunlarını çözüyor olmak bizleri ve vatandaşlarımızı mutlu ediyor. KÖYLERDEKİ ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR Kaya ve yönetiminin her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını söyleyen Muhtar Çevik, “Mahallemiz artık eski bozuk yollara ve sorunlu kanalizasyon sistemine muhtaç değil. Artık bizlerde hak ettiğimiz şekilde düzeltilmiş asfaltlı bir yola ve sorunsuz kanalizasyon alt yapı sistemine sahibiz. Öte yandan mahallemizde yardımı muhtaç vatandaşlarında taleplerinin karşılanması memnun edici. Bu kapsamda desteğini esirgemeyen AK Parti Gebze İlçe Teşkilatına teşekkürlerimi sunuyorum. MUHTARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ Muhtar Çevik ve beraberindeki muhtar heyetinin kendilerine yaptıkları ziyaretten ötürü memnuniyet duyduklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise, “Her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Muhtarların ve mahalle halkının gereken tüm ihtiyaçlarını gidermek bizlerin boynunun borcudur. Bu güne kadar sürdürdüğümüz iş birliği ve ortak çalışmalarımız her gün daha da ileri giderek hep beraber vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.    
Gebze Yağcılar Köyü Mahalle Muhtarı Ersun Çevik ve beraberindeki heyet AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret ederek yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Gebze Yağcılar Köyü Mahalle Muhtarı Ersun Çevik ve beraberindeki heyeti AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kaya ve yönetimi ile istişarelerde bulunan Muhtar Çevik, Kaya ve ekibine teşekkürlerini ileterek “Pandemi sürecinde ayrım gözetmeksizin vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinlemek için sık sık Yağcılar Köyünü ziyaret eden Recep Bey’e ve yönetimine teşekkür ederim. Gerek kendisi gerekse de muhalefet partileri ile istişarelerde bulunarak mahallemizin sorunlarını çözüyor olmak bizleri ve vatandaşlarımızı mutlu ediyor.

KÖYLERDEKİ ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Kaya ve yönetiminin her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını söyleyen Muhtar Çevik, “Mahallemiz artık eski bozuk yollara ve sorunlu kanalizasyon sistemine muhtaç değil. Artık bizlerde hak ettiğimiz şekilde düzeltilmiş asfaltlı bir yola ve sorunsuz kanalizasyon alt yapı sistemine sahibiz. Öte yandan mahallemizde yardımı muhtaç vatandaşlarında taleplerinin karşılanması memnun edici. Bu kapsamda desteğini esirgemeyen AK Parti Gebze İlçe Teşkilatına teşekkürlerimi sunuyorum.

MUHTARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Muhtar Çevik ve beraberindeki muhtar heyetinin kendilerine yaptıkları ziyaretten ötürü memnuniyet duyduklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise, “Her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Muhtarların ve mahalle halkının gereken tüm ihtiyaçlarını gidermek bizlerin boynunun borcudur. Bu güne kadar sürdürdüğümüz iş birliği ve ortak çalışmalarımız her gün daha da ileri giderek hep beraber vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.