19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TOGG'dan yerli otomobille ilgili heyecanlandıran paylaşım!

Kocaeli 07.10.2021 - 15:03, Güncelleme: 07.10.2021 - 15:03
 

TOGG'dan yerli otomobille ilgili heyecanlandıran paylaşım!

TOGG'dan yerli otomobille ilgili heyecanlandıran paylaşım!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medya hesabı üzerinden heyecanlandıran bir paylaşımda bulunarak projede gelinen son gelişmeleri açıkladı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medya hesabı üzerinden heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi." ifadeleri yer aldı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından projede gelinen son gelişmeler paylaşıldı. TESTLERE BAŞLANDI Togg'un sosyal medyadan yaptığı heyecan yaratan paylaşımda "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi." mesajını verdi. Yeni paylaşılan görselde yerli otomobilin bazı değişimlere uğradığı göze çarptı. Önceki görsellerin aksine bu defa beyaz rengiyle karşımıza çıkan yerli otomobilin ilk olarak aynalarındaki değişim dikkat çekti. Prototipinde yanlardaki kameraların yerine geleneksel aynaların kullanıldığı görüldü. Ayrıca önceki tasarımlarda ters "L" olarak konumlandırılan sis farlarının da yuvarlak olarak değiştiği görüldü.
TOGG'dan yerli otomobille ilgili heyecanlandıran paylaşım!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medya hesabı üzerinden heyecanlandıran bir paylaşımda bulunarak projede gelinen son gelişmeleri açıkladı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medya hesabı üzerinden heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi." ifadeleri yer aldı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından projede gelinen son gelişmeler paylaşıldı.

TESTLERE BAŞLANDI

Togg'un sosyal medyadan yaptığı heyecan yaratan paylaşımda "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi." mesajını verdi. Yeni paylaşılan görselde yerli otomobilin bazı değişimlere uğradığı göze çarptı. Önceki görsellerin aksine bu defa beyaz rengiyle karşımıza çıkan yerli otomobilin ilk olarak aynalarındaki değişim dikkat çekti. Prototipinde yanlardaki kameraların yerine geleneksel aynaların kullanıldığı görüldü. Ayrıca önceki tasarımlarda ters "L" olarak konumlandırılan sis farlarının da yuvarlak olarak değiştiği görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.