DEVA Gebze, meydanda üyeler için çalışıyor

Siyaset 07.10.2021 - 16:28, Güncelleme: 07.10.2021 - 16:28
 

DEVA Gebze, meydanda üyeler için çalışıyor

DEVA Gebze, meydanda üyeler için çalışıyor

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ilçe yöneticileri, partilerini daha çok Gebzeliye anlatmak için çalışmaya devam ediyor. DEVA Gebze, üye ve tanıtım çalışmalarına ara vermiyor. Gebze’de partilerine üye kazandırmak için yoğun bir çalışma içinde olan DEVA Gebze, önceki gün 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda stant açarak, üye çalışması yaptı. Kent meydanında kurdukları stantla partiyi ve projelerini Gebzelilere anlattıklarını dile getiren DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Partimize Gebze’de ciddi bir teveccüh var. DEVA Partisi’ni, projelerimizi anlatmaya ve partimize Gebze’de yeni üye kazandırma çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.
DEVA Gebze, meydanda üyeler için çalışıyor

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ilçe yöneticileri, partilerini daha çok Gebzeliye anlatmak için çalışmaya devam ediyor.

DEVA Gebze, üye ve tanıtım çalışmalarına ara vermiyor. Gebze’de partilerine üye kazandırmak için yoğun bir çalışma içinde olan DEVA Gebze, önceki gün 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda stant açarak, üye çalışması yaptı. Kent meydanında kurdukları stantla partiyi ve projelerini Gebzelilere anlattıklarını dile getiren DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Partimize Gebze’de ciddi bir teveccüh var. DEVA Partisi’ni, projelerimizi anlatmaya ve partimize Gebze’de yeni üye kazandırma çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.